Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +304
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

grand_khavatari +12
chciałbym zobaczyć badania od czego ludzie glupieją na starość to jest po 30stce
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde

Jeden dermatolog powiedział, ze nie wie co to jest, przepisał steryd..
Drugi powiedział, ze zmiany luszczycowe, ale ze jego leki nie działały, powiedział, ze jednak nie wie co to jest.
3 powiedział, ze to zmiany łojotokowe(?).
Czwarty stwierdził, ze to wyprysk kontaktowy.
Ci lekarze to jeden w moim mieście, do reszty jeździłem kilkaset km są to konsultanci wojewódzcy itp, masa opinii pozytywnych. Może tutaj ktoś ma pomysł co to jest, albo jakie badania można wykonać..
#medycyna #choroby #dermatologia #luszczyca #azs zdjęcia w komentarzach
źródło: comment_QvbXguROqbDmgvXLtvgUpZRRgGYnto4P.jpg
Pobierzźródło: comment_6EZ63HE5ybQzTpIuMxXbqkxyBfvyOVKS.jpg
Pobierzźródło: comment_q0mNohm9fXW8ni5TzEkP23V1gqKLsB5J.jpg
PobierzPoszedłem prywatnie, zrobiłem testy alergiczne, ograniczyłem alergen i rzadko mam nawroty.
@tetris795: Szczerze mówiąc to nie pamiętam. Takie jak mi na karteczce dermatolog napisała ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jakieś podstawowe pewnie, zapłaciłem ze dwie stówki.
No ale to tylko mój przypadek.