Wpis z mikrobloga

@db95 Również oglądam BB od początku i nadal nie rozumiem dlaczego wszyscy tak jej nienawidzą. Miała kilka swoich momentów w których w-------a, ale Walter był sam sobie winien. Znikał, kłamał i narażał swoją rodzinę, więc miała swoje powody żeby zachowywać się w stosunku do niego dziwnie.
  • Odpowiedz
@robertos76: Bo nagle zaczęła się w--------ć do biznesu i z pani księgowej-dupodajki szefa stała się doświadczonym przestępcą skarbowym, który wie wszystko o praniu pieniędzy. I oczywiście wszystko wie najlepiej, a jak Walther pytał „czemu musi to być akurat ta myjnia?” to #logikarozowychpaskow mocno i odpowiadała „bo ja tak mówię”.
  • Odpowiedz
  • 1
@Desperated to był jej wymiar kontroli nad sytuacją, dowiedziała się o wszystkim jak juz było za późno żeby coś realnie zmienić to przynajmniej myjnie wybrała xD
  • Odpowiedz
@robertos76 bo im nie pasuje do wizji świata kobieta, która potrafi 2 fakty ze sobą połączyć i do tego ma odrobinę zdrowego rozsądku żeby mężowi zwrócić uwagę, że np kupowanie dwóch drogich samochodów w ich sytuacji finansowej jest proszeniem się o interwencję IRS. Zobacz sobie komentarz niżej, jakie naginanie faktów do jego wizji xD przecież akurat kupno myjni było podyktowane tym, że było to logiczne, bo Walter tam pracował, znał biznes
  • Odpowiedz
@sylvvy: I Saul, prawnik kumający temat dużo lepiej od Skyler by w----ł White’a na minę? XD bo jakaś jebnieta blondyna tak twierdzi? Ona nawet nie potrafiła przewidzieć konsekwencji podpisywania lewych kwitów u Teda, a co dopiero wiedzieć jak działa pralnia pieniędzy i co przejdzie, a co nie. W przeciwienstwie do dobrego prawnika.
  • Odpowiedz
@Desperated dobra, ostatni komentarz, bo już zaczynasz odpływać z tymi tekstami o jebniętych blondynkach xD pomysł z laser tagiem był po prostu pomysłem. A tłumaczenie goodmana "bo naukowcy kochają lasery" i "robię to od wielu lat" XD faktycznie zajebiste. Nigdy nie prał kasy na taką skalę. To, że robił to dla drobnych przestępców latami i u chodziło, nie znaczy automatycznie, że nie da się tego robić LEPIEJ. Jej pomysł był po
  • Odpowiedz
Kiedy obejrzałem drugi raz całość to tak naprawdę wkurzaja mniej. Tzn może bardziej rozumiałem jej zachowanie. Ale w ostatnim sezonie nadrabia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Mówcie co chcecie, ale według mnie dobrze przedstawiła i zagrała osobę, która nagle straciła i zyskała tyle (choroba męża, nagle grube pieniądze). Za to nie cierpiałem żony Hanka
  • Odpowiedz