Wpis z mikrobloga

I oczywiście wszystko wie najlepiej, a jak Walther pytał „czemu musi to być akurat ta myjnia?” to #logikarozowychpaskow mocno i odpowiadała „bo ja tak mówię”.

@Desperated: przeciez uzasadnila dlaczego myjnia. Dlatego ze myjnia nie wzbudza podejrzen, Walter mial w swoim zyciu epizod pracy w myjni (dokladnie tej samej) i wie jak wszystko dziala od srodka.
  • Odpowiedz
@db95 Ja bym obejrzal znow ten serial, ale pierwszy sezon jest tak nudny, ze juz trzy razy probowalem go wytrwac i za kazdym razem odpadalem (,)
  • Odpowiedz
@hacerking: bzdura, pierwszy sezon jest najlepszy. bez tych śmiesznych kreskówkowych wątków w stylu jeden człowiek wygrywa walkę z kartelem, tylko trudne początki nowicjusza w potencjałem.

I bardzo dobrze zarysowane wątki rodzinne, które potem już prawie całkiem olano.
  • Odpowiedz
@db95: Skyler to najbardziej wyrachowana i profesjonalna osoba w całym serialu, może obok biednego Gustavo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jessie - niepoczytalny i niestabilny emocjonalnie ćpun, który był przyczyną większości porażek i problemów. Walther - facet z kryzysem wieku średniego który przez własną dumę nie potrafił trzeźwo myśleć, inaczej niż przez pryzmat pieniędzy i własnej megalomanii. Facet m.in. z powodu Jessiego zniszczył należący do Gustavo miliardowy
  • Odpowiedz