Wpis z mikrobloga

@Trzesidzida: tu mowa o tytule klubowego mistrza swiata, ktory real zdobyl ostatnio. ALe mimo wszystko nie rozumiem czemu real oczekuje szpaleru. Szpaler zarezerwowany kjest dla mistrza kraju i kropka. Reszta jest okazaniem dobrej woli co w wypadku realu i barcelony nie wchodzi w gre
  • Odpowiedz
Nie przeszkadzało Barcelonie również kiedy to inni robili im szpaler, za zdobycie właśnie KMŚ ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Beeercik: ale to był dobry gest innej drużyny, a nikt z otoczenia Barcelony się o to nie dopominał.
Raz, za kadencji Guardioli, nie pamiętam już jaka drużyna, ale Pep poprosił aby nie robili szpaleru, bo nie miało to sensu z racji tego, że był to mecz PK, a
  • Odpowiedz
  • 0
@Hadzi Będziesz szczęśliwszy jeśli zrobia ten szpaler? Mi się wydaje, że taka inicjatywa powinna wychodzić od osob, które ten szpaler mają robić, a nie bezczelnie otoczenie RM się go domaga, to jest honorowe? Mam nadzieję, że będziesz pierwszym w kolejnym Klasyku do tego aby Real zrobił szpaler jeśli Barcelona zapewni sobie mistrzostwo kilka kolejek przed.
  • Odpowiedz
@tomekwykopuje: 100 procent, że Real go wykona. Chyba, że będą mówić, że wykonaliby go, ale skoro Barca nie chciała im, to oni nie będę również wykonywać tego gestu i w pełni poprę taką argumentacje. Tak czy inaczej mysle, ze w tej sytuacji Real by szpaler wykonał.
  • Odpowiedz
  • 0
@Hadzi Widziałem ( ͡° ʖ̯ ͡°) Haha co za argumentacja, no tak, domagasz się wręcz tego, ale gdy przyjdzie twoja kolej to możesz tego nie robić bo ktoś inny nie zrobił, zabawne :)
  • Odpowiedz