Wpis z mikrobloga

@Nie_bredz_czlowieku nie miałem do Ciebie żadnych pytań nigdy;) z szowinistami zamkniętymi w swoim światopoglądzie nie warto dyskutować;)
mam nadzieję, że masz dobrze opryskane aVokado na obiad, inaczej może się w nim trafić jakieś nieprawilne białko( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Pantokrator: bardziej chodzi nie o strzelanie do zwierząt, tylko o to że myśliwi to zapijaczone fajtłapy którzy upodobali sobie strzelanie do ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) stąd ten hejt
  • Odpowiedz
@Nie_bredz_czlowieku a miliardy owadów zatrute podczas (jednego tylko szóstego) przejazdu po polu swojego modnego tofu pomijasz w swoich "światopoglądowych" rozważaniach( ͡º ͜ʖ͡º)? O moje żarcie się nie martw hipokryto;)
  • Odpowiedz
@pitterka:

a miliardy owadów zatrute podczas (jednego tylko szóstego) przejazdu po polu swojego modnego tofu

@pitterka: Rzadko jadam tofu, poza tym stawianie znaku równości pomiędzy owadami a wysoko rozwiniętymi ssakami jest nieco chore. Pomijac już że jeśli ja odpowiadam za miliardy zamordowanych owadów, to ty za miliardy zamordowanych owadów, millardy zamordowanych zwierząt, miliony hektarów lasów wyciętych pod pastwiska i kolejne miliony zdegradowane ze względu
  • Odpowiedz
@pitterka: co za przygłup xD Lepsze mięso krowy, która od urodzenia była faszerowana sterydami i żyła w obozie koncentracyjnym czy sarenki, która od małego hasała sobie na wolności? Chyba nigdy dobrej dziczyzny nie jadłeś.

@brazolek123: Co za przygłup... a czym się różni ścierwo od ścierwa? To trup i to trup.
  • Odpowiedz