Aktywne Wpisy
SaIamanca +276
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
jarosuaf +447
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#polowanie #darzbor #strzelectwo #bron
@pitterka: Kolejna banda idiotów, która musi skarmiać się zwłokami.
mam nadzieję, że masz dobrze opryskane aVokado na obiad, inaczej może się w nim trafić jakieś nieprawilne białko( ͡º ͜ʖ͡º)
Bronek, to ty??
@axe_murderer: Ty weź się lepiej za naukę, półanalfabeto.
@L3stko: Kiełbasa to tylko eufemizm. Tak naprawdę to ścierwo, przemielony trup zawinięty w jelita, przez które przepływało g---o.
Komentarz usunięty przez autora
@pitterka: Rzadko jadam tofu, poza tym stawianie znaku równości pomiędzy owadami a wysoko rozwiniętymi ssakami jest nieco chore. Pomijac już że jeśli ja odpowiadam za miliardy zamordowanych owadów, to ty za miliardy zamordowanych owadów, millardy zamordowanych zwierząt, miliony hektarów lasów wyciętych pod pastwiska i kolejne miliony zdegradowane ze względu
Komentarz usunięty przez moderatora
@brazolek123: Co za przygłup... a czym się różni ścierwo od ścierwa? To trup i to trup.