Aktywne Wpisy
wykopowa_ona +2124
Mirki, to dziś!
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
12 rocznica ślubu!
Ja przytyłam, jemu powiększyło się czoło, obydwoje siwiejemy, ale nadal jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi i on nadal jest moim domem ;)
Dorobiliśmy się trójki dzieci, czterech kotów, królika, kredytu hipotecznego, kozy i psa (w tej kolejności).
Cieszcie się i radujcie wraz z nami!
#zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #chwalesie
Nacho_Libre +17
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
~Anon
#cytatywielkichludzi #zwiazki #tfwnogf #stulejacontent #logikarozowychpaskow
@alh3: a co maja do tego lajki? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mówię ci stary. Zmień środowisko w jakim sie obracasz :)
co mają do tego like? Jeśli dziewczyna kiedyś miała do wyboru 10 facetów to musiała się poważnie zastanowić którego wybrać bo inaczej zostałaby uznana za puszczalską a dzisiaj? setki like na facebooku więc może się wyszaleć w młodości a jak coś pójdzie nie tak to zawsze sobie znajdzie porządnego faceta "na starość"
szkoda że nie masz syna. Nie wiem czy wiesz ale dziewczyna w dzisiejszych czasach jest w stanie sobie znaleźć faceta w 24h
to jak szukanie igły w stogu siana.
@alh3: jak byłem młody to tez nie było problemu. Niektóre dziewczyny pchały się do wyra po dwóch drinkach na imprezie. A czasem i bez drinka jak nie było kasy ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tyle że ja wśród takich kobiet nie szukałem partnerek do życia
Dla facetów też były uogólnienia (które ich chroniły), ale przyszedł feminizm w dyskusje społeczną, który to zmiażdżył. I teraz mnóstwo facetów jest pogubionych
wcześniej nie występował taki problem aż na tak dużą skale. Nawet niektórzy znajomi mojego ojca to stulejarze a mimo to znaleźli sobie żonę.
ja już sobie nie szukam dziewczyny bo to bez sensu jednak przez takie głupie zachowania kobiet umiera cywilizacja a skutki tego odczuwamy już dziś choćby po tym, że europa ściąga uchodźców.
Zamiast uczyć się od kobiet to narzekacie w sumie nawet nie rozumiem na co.
na podstawie tych tagów powiedz mi ile zarabiam miesięcznie. Oh wybacz pewnie stwierdzisz, że jestem bezrobotny bo jak to przegryw może dobrze zarabiać, chodzić na siłownie, trzymać dietę i studiować. Nie do pomyślenia
masz rację powinienem rzucić wszystko w cholerę i chlać jak inni. Po co się starać lepiej iść się nawalić, znaleźć sobie dziewczynę z przebiegiem 10 facetów i założyć pijacką rodzinę.
Ludzie mają swoje wartości, cele, ideały dla których żyją