Aktywne Wpisy
Polecam apke Too Good to Go. Za ten zestaw zapłaciłem 4£ #uk
1N4148 +257
#deweloperka #rod #nieruchomosci #patodeweloperka
Po co komu RODy, lepiej wykorzystać ich miejsce na osiedla nova green park i mieć ogródek do odpoczynku zaraz przy swoim apartamencie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po co komu RODy, lepiej wykorzystać ich miejsce na osiedla nova green park i mieć ogródek do odpoczynku zaraz przy swoim apartamencie ( ͡º ͜ʖ͡º)
I jak tam neuropki, czujecie się trochę odpowiedzialni za podsycanie do nienawiści?
#polityka #4konserwy #psycholewica #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@nabavzbjl: ja bym powiedział, że zaczyna się od tworzenia wyimaginowanego wroga od drugiego sortu, od notorycznego wmawiania że zwyciężymy ( tylko z kim,)od krzyczenia komuniści i zlodzieje powiedz #!$%@? tak szczerze kto podzielił i zantagonizowal społeczeństwo aby osiągnąć wyborczy cel
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
1. Lewakami.
2. Zdrajcami.
3. Gorszym sortem.
4. Ubeckimi wdowami.
5. Świniami oderwanymi od koryta.
6. Pogrobowcami PRL.
7. Nieprawdziwymi Polakami.
8. Mafią.
9. Sługusami Niemiec/Sorosa.
I tysiącami różnych kombinacji powyższych.
Powtarzam
Od samego początku kadencji PiS neoliberalna europa wpompowała gigantyczne pieniądze w powstanie i działalność fundacji i stowarzyszeń stanowiących V kolumnę. Od samego początku kadencji PiS neoliberalna, lewacka europa wyje, piszczy i krzyczy, bo traci ogromne pieniądze (i strefę wpływów). Od samego początku kadencji PiS Polsce przywracana jest podmiotowość, skończyła się pedagogika wstydu a to jest bardzo niekorzystne dla wspomnianych grup.
Wszystkie 8 punktów wymienionych przez Ciebie dotyczy jedynie ludzi wspomnianych
@nabavzbjl: #!$%@?, stary - ja myślałem że ty chcesz na poważnie
...
Aha...