Wpis z mikrobloga

@profuone: A nie znasz może jakiegoś mniejszego atomizera? Tutaj jest napisane, że starcza na 65 psiknięć oO Ja bym wolał taki na nie wiem, 10 psiknięć? Żeby jak najmniej miejsca zajmował i mógł go mieć ze sobą. I napełniałbym co jakieś 3 dni :P

Btw, gdzie nosisz taki atomizer? W kieszeni? :D Zapach się nie zmieni pod wpływem ciepła w kieszeni?

Co do atomziera to pamiętaj, że nie każdymi perfumami
  • Odpowiedz
70ml/150ml Eau Extreme.

@m____k: Chodzi o to, że kupowałeś 150ml i zostało 70ml? Z ciekawości, w jaki sposób sprawdzić ile zostało?

+ Można wiedzieć dlaczego sprzedajesz i z jakiego sklepu kupiony? Znudził Ci się zapach?
  • Odpowiedz
@SmallCaracan: Nawet nie wiem, nie miałem tego w ręce. Mówię na podstawie obrazka z opakowania. Odpowiem Ci od razu na pytanie zadane do kolegi, ocenia się na oko, dokładnie oznacza to, że zostało 70ml we flakonie 150ml, a w przypadku cahsee przy mocnym swietle, przebija ilość cieczy.
PS kumpel @m____k: dał Ci mega cenę za tego chanela, wychodzi 2,8 zł/ml
  • Odpowiedz
@SmallCaracan: on jest mniejszy niż palec wskazujący, trzymam go w kieszeni kurtki bądź płaszcza. Tak od temperatury perfumy psują się, jednak musiałyby grzać kilka godzin, tak jak na półkach douglasa czy sephory ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Jak chcesz 10 psiknięć, to wpsikaj 10 psiknięć. Oni tego nie sprawdzają.
  • Odpowiedz
@profuone: Dzięki, chodziło mi raczej o to, że taki na 10 psiknięć byłby znacznie mniejszy niż taki na 65 psiknięć, więc po co mam kupować taki na 65, skoro wystarczy na 10, rozumiesz xd

PS kumpel @m____k: dał Ci mega cenę za tego chanela, wychodzi 2,8 zł/ml

@Onifai: Wiem, czekam aż odpisze, przetestuję go jeszcze raz w perfumerii i chyba się skuszę (ʘ
  • Odpowiedz
  • 0
@SmallCaracan: Hej, sprzedaję z przyczyn czysto finansowych :) mam jeszcze kilka innych zapachów, jeżeli ktoś byłby zainteresowany. Pojemność widać w ciemnym pomieszczeniu, jak poświecisz latarką od dołu. Jest jakieś 2mm mniej, niż połowa butli 150ml.
Zakupione w Twoja-Perfumeria.com.
  • Odpowiedz
  • 0
@SmallCaracan: nie ukrywam, ale chcę go sprzedać najpóźniej do końca przyszłego tygodnia.
Ja za to mam długą listę rzeczy do mieszkania, stąd ten lekki pośpiech.
  • Odpowiedz