Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
kukold +38
15 lat doświadczenia w IT. Java, React, SQL, Kubernetes, cloud infrastructure, cyber security. Systemy o dużej skali, odpowiedzialność za krytyczne komponenty, lata ciągłej nauki i pracy.
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata

W kwestii ich działanie użytkowania jakie będą różnice? Warto wymienić na pro+ jeśli będzie oglądany na nim tylko netflix, youtube oraz kodi? Jak kwestia obrazu i szybkości działania?
Dodatkowo, da się na niego wrzucić jakieś dodatki do Kodi żeby mieć normalną telewizję (wtyczki z odblokowanymi płatnymi kanałami) jest takie coś dostępne gdzieś w sieci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tvbox
@daredevil944: prędkość i obraz jest taki sam jak na PRO PLUS tylko, że ten drugi ma certyfikat Widevine Level 1 i odtwarza Netflix w 1080p, a twój tylko SD. Wtyczek jest mnóstwo i list kanałów też.
Z tego postu wynika że wspiera hd czy źle rozumiem?