Aktywne Wpisy

Afrobiker +179
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz
lubaxd +293
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

Kurs lekko korygowal i od razu podniesiona wrzawa ‚bańka pęka’, ‚to koniec’, ‚nie wzbogacicie sie już’, ‚dobrze wam tak’.
Jak zakompleksionymi, nieszczęśliwymi i smutnymi ludźmi musicie być :)
Tylko czekacie żeby komuś się nie udało. Byle by ktoś nie miał lepiej niż Wy.
Obserwuje i śmieje się Wam prosto w twarz. Tacy jak Wy nigdy nic w życiu nie osiągną. Ot to wszystko :)
#bitcoin
Mój ukochany XMR spadł do 180$.... co ja zrobię... ;(
(miesiąc temu 80$)
Z BTC to samo, spadło o 2k (czyli więcej niż zarabia każdy wykopek tutaj narzekający w 3 miesiące) i już koooniec świata.
tak czy inaczej inwestuje dalej :) Takie spadki to nie spadki... zreszta teraz bedzie wstawal :D
a nie miesiąc 100$ było póżniej po 200 a dziś po 180 xD
źródło: comment_4uFjvm11fFml3z4IsI0BgUrED3aIoEZA.jpg
PobierzPogadamy jak bedzie kosztował 1mln :D
@amok70: LOL
EDIT: a jak komus się udało zrobić kupe kasy na tym to gratuluje i moge tylko zalowac ze nie sprobowalem wczesniej bo sie najzwyczajniej bałem ;)
Komentarz usunięty przez autora
No i jak już ktoś wspomniał wyżej - zdoywam dzięki temu wiedzę ;) Postem chcialem tylko zwrócić uwagę naprawdę dziwne zachowanie niektórych..