Wpis z mikrobloga

Wiecie co? Żal mi tu niektórych osób.
Kurs lekko korygowal i od razu podniesiona wrzawa ‚bańka pęka’, ‚to koniec’, ‚nie wzbogacicie sie już’, ‚dobrze wam tak’.
Jak zakompleksionymi, nieszczęśliwymi i smutnymi ludźmi musicie być :)
Tylko czekacie żeby komuś się nie udało. Byle by ktoś nie miał lepiej niż Wy.
Obserwuje i śmieje się Wam prosto w twarz. Tacy jak Wy nigdy nic w życiu nie osiągną. Ot to wszystko :)
#bitcoin
  • 37
@amok70 ja nie mam żadnego bólu dupy o nic, możesz sam sprawdzić ze nic takiego nie pisałem. Mi chodzi o to, ze jezeli wszyscy poza tobą się bogacą, to ty tracisz. Wiec to w zasadzie nie jest tylko na zasadzie ze ktoś innym zazdrości, ale sam ma tyle ile miał, tylko realnie jego majetnosc spada
@Skorupczak: zrozumiałem ;) i to nie było personalnie do Ciebie co napisałem wyżej ;)
chodzi mi o to że masz racje i że to ciekawy sposób na dowartościowanie się ;)
bądź biedniejszy wtedy ja bede bogatszy.. fakin lodżik :DDDD
bitcoin to jest bańka, największa bańka w historii. Najlepszym dowodem na to jest to, że kilkadziesiąt procent btc jest skupione w kilku portfelach.

@ponik_kolny: Zdecydowanie największą nie jest. Większe były choćby kryzys z 2007 czy bańka DotComów
Drugie zdanie też świadczy o twojej niewiedzy. Aktualne dane:
https://bitinfocharts.com/top-100-richest-bitcoin-addresses.html
100 najtłustszych portfeli to łącznie zaledwie 17.2% wszystkich bitków. Zdecydowana większość z tych portfeli to coldwallety giełd i innych okołobitcoinowych firm. Czasy grubasów z
@amok70 ale tak przecież jest, i to jest logiczne. Załóżmy ze ja mam sto złotych, i ty też. Mówię ci, ze pomaluj mi płot, dostaniesz 50zl. Spoko, kilka godizn roboty i masz 50% więcej kasy. A teraz ja mam 100zl, a ty milion. Czym dla ciebie będzie te moje 50zl? Niczym, za tyle to nawet sie po dupie nie podrapiesz. Czyli to co mam ma mniejszy wpływ na ciebie - moja kasa
@amok70: Tłumacz sobie jak chcesz, ale nagły spadek o około 15% w ciągu 1 dnia to nie jest tylko lekka korekta. Oznacza to tylko tyle, że ktoś poważny sprzedał na górze, i pewnie pociągnie kurs jeszcze troszkę w dół, bo zasiał nutkę strachu.

Kurs pójdzie do góry jeszcze, bo teraz jest za dużo gadania o "bańce"... to "zwalenie" kursu może być właśnie po to, żeby ludzi spanikowali i sprzedawali, a grubasy
Obserwuje i śmieje się Wam prosto w twarz. Tacy jak Wy nigdy nic w życiu nie osiągną.

@amok70: Że ktoś ma robi sobie heheszki to od razu szufladkujesz go do życiowych miernot?
@amok70 Nie bądź taki cwany i do przodu, bo na razie zainwestowałeś jakieś kieszonkowe 12 latka (podobnie jak ja - 500zł) to sobie możesz pisać jaki to nie jesteś wyluzowany ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczymy, czy będziesz traktował to jak zabawę kiedy np. mogłeś wyciągnąć 200 tys. zł, ale bańka #!$%@?ęła w nocy i zostałeś z powrotem ze swoim 100 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°