Aktywne Wpisy

lubaxd +187
Nic mnie tak nie irytuje jak p0lacka mentalność idę dzisiaj do lekarza po l4 z powodu grypy i już sie zaczyna
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"
-"nie szkoda Ci brac l4?"
-"przeciez wtedy płacą tylko 80%"
-"jeszcze sie w jakaś kwarantanne wpakujesz"
-"kiero sie wkurzy że Cie nie będzie"
-"masz wszystkich gdzieś nie dbasz o siebie to teraz sami będziemy musieli robić"

Afrobiker +80
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz

Dziś dodał kolejny film https://www.youtube.com/watch?v=IgS4lh2TAng
Ator przyznaje się, że to petycja użytkownika 4chana... ale nie uważa, że podał fake news, ponieważ petycja rzeczywiście istniała na portalu internetowym avaaz.org. Wytłumaczył to tym, że petycja w Szwecji spotkała się cytuję: "niesamowicie ciepłym przyjęciem. Nie było komentarzy pod tytułem ludzie co wam odpierdziela" xD.
W kilku miejscach w filmie mówi, że Szwedzi chcieli zmiany flagi, ponieważ nie pisali krytycznych komentarzy, nie protestowali na ulicach xD
To oczywiście kolejne kłamstwo, napisał o tym szwedzki portal metro.se. Nie widziałem tam pozytywnego komentarza, żadnego poparcia Szwedów, tylko ujawnienie całej prowokacji: https://www.metro.se/artikel/4chan-anv%C3%A4ndare-bakom-falsk-namninsamling-f%C3%B6r-att-%C3%A4ndra-sveriges-flagga
Pomijam już fakt protestów przeciwko petycji, bo tego nie da się skomentować. Ator nie ma nic sobie do zarzucenia, podaje "rzetelne informacje" gimbazie, która pod filmami potrafi jedynie napisać "KDS" czyli skrót od komentarz dla statystyk.
Żenada...
#4konserwy #informacjanieprawdziwa #neuropa #ator #fakenews #szwecja
źródło: comment_zZGPywoHi5zq77UdsOZkVUHCSjQ04Yvc.jpg
Pobierzźródło: comment_YwkZipkH01t8ez3LN9e0Vv3IDbNBO1DZ.jpg
Pobierzźródło: comment_WYsB8lsX54osrVbu5PqKXfgZEPjgJ1sB.jpg
Pobierz''Ja myślę że 1 wpadka Krzysia nic nie zmienia w jego wizerunku . Fakt dał się wmanewrować ale co on jedyny masa mediów się dała zrobić . Nie zmienia to faktu iż setki innych materiałów o innych sprawach były rzetelne i niezmanipulowane .Pozdrawiam .''
''Nic się nie stało! Krzysiu nic się nie stało!''