Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
https://youtu.be/dvKMW6TP-ZY
#acleague
Wasze zasady są rozbieżne, więc dobrze byłoby ustalić kto i w którym miejscu się myli. ;) Leguramin mówi:
"Kierowca GTE trzyma swoją linię bez wykonywania gwałtownych zmian linii jazdy podczas gdy Kierowca LMP1 jest odpowiedzialny za bezpieczne wyprzedzanie."
"Podczas wyprzedzania GTE vs LMP1 obowiązują standardowe zasady."
Czyli te same zasady co GTE vs.GTE, z tą różnicą, że zapis o trzymaniu się swojej linii GTE, jak rozumiem, dotyczy zakazu
Nie wiem kiedy LMP1 miałoby się zrównać z GT tak, by jechali na zasadach standardowych - przecież ma lepsze hamulce, lepsze aero i