Wpis z mikrobloga

@HalfManHalfAmazing: obejrzałem w z braku czasu tylko końcówkę Q3, Q4 i OT i też mnie #!$%@?ł choć trafił chyba 3 rzuty w trakcie (w tym looooong 3), ale nie podoba mi się jego selekcja rzutowa strasznie, rozumiem jak kończy się czas akcji że nie ma wyjścia, ale tyle cegieł co on w tym sezonie rzucił z dystansu, półdystansu i spod kosza to nie mam słów, dobrze że jest bestią w obronie
@MichuB: No, to nie włączaj pierwszej kwarty, bo był chyba 0/6 zza łuku. xD Problem ze Smartem jest taki, że jak ma dzień, to jest w stanie być np. 8/10 za trzy. Zresztą w tej drużynie jest nieoceniony - kolejny mecz z żenującym fg%, a i tak +15.
@dunno: przy tak grającym w obronie i zaangażowanym w grę Smarcie, zdecydowanie podpisać
przed sezonem byłem nawet za podpisaniem go za 60/4, ale przy tej skuteczności obniżył trochę swoją wartość, niemniej jest niesamowicie ważnym graczem w rotacji Brada

@thrawn41: czemu patrzysz na niego tylko pod kątem skuteczności, zobacz ile on dobrego w grze wprowadza, jest cały czas plusowym zawodnikiem, wyłączyć z gry potrafi prawie każdego gracza, taki zawodnik to skarb