Aktywne Wpisy
mickpl +314
Prawilnie przypominam patent na natychmiastowe obniżenie cen mieszkań:
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
1. Wycofać się całkowicie z deklaracji dopłacania do kredytów, projekt wyrzucić do śmietnika w całości.
2. Zapowiedzieć opodatkowanie posiadaczy więcej niż 3 mieszkań - to jest promil obywateli, bo 98% właścicieli posiada tylko jedno mieszkanie.
Efekty będą widoczne od razu. Nie trzeba będzie nawet specjalnie nic robić XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #ekonomia #gospodarka #wkpinvestments
Jadę właśnie do pracy i uświadomiłam sobie, że jestem dokładnie takim człowiekiem i w takim miejscu w którym marzyłam kiedyś żeby być. Mam swoje mieszkanie, pracę którą kocham i w której rozwijam się i czerpię nie tylko hajs, mam wspaniałą rodzinę i przyjaciół na których mogę liczyć studiuje znów i rozwijam się a, z głupich i prozaicznych rzeczy mam materialne sprawy takie jak garmin czy katering że nie muszę już liczyć, wpisywać
Mirki mam 17 lat i już chyba zaczynam się godzić z tym że zwyczajnie nikogo sobie nie znajdę. Kompletnie nie umiem rozmawiać z kobietami sam na sam bo zaczynam się stresować przez co nie potrafię wymyślić jakichś żartów i pewnie wychodzę na jakiegoś creepa. Najbardziej mi jednak smutno gdy widzę jak koledzy mają już za sobą seksy i to często w wieku 15 lat albo wcześniej a ja nigdy nawet się nie całowałem. Zaczynam już tracić nadzieję tym bardziej że przez to że powstał internet kobiety mają jeszcze większe wymagania które to spełnić jest coraz trudniej.
#przegryw #zwiazki #tfwnogf #gorzkiezale #zalesie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@agaja: Sęk w tym że niestety nie mając doświadczenia mało która wartościowa kobieta by mnie chciała bo w końcu przecież są tysiące lepszych ode mnie ;p
Zaakceptował: Asterling}
@KolejnyWykopowyJanusz: chyba sobie nie zdajesz sprawy, jak częste są to sytuacje (także w odwrotną stronę), tylko mało kto się tym chwali. ja kilka takich znam i wygaszanie kontaktów widziałam może raz, bo dziewczyna szukała czegoś innego.
dowody anegdotyczne z resztą.
@Constantine: no i w jednym zdani sama sobie przeczysz.
Jak niby po "skupieni się na własnym rozwoju" można nie traktować płci przeciwnej jak kosmitów?
Twoja rada to jednocześnie zupełnie odciąć
@AnonimoweMirkoWyznania: masz dziwne pojęcie wartościowych kobiet, ale ok ;p
@aardwolf: nie każę mu się rozwijać zamykając się w izolatce i przechodzić na drugą stronę ulicy, jak zobaczy kobietę. lol
Pisze, jak uwazam.
Zapewne ma to zwiazek z tym, co pisalam - zgodnie z wartosciami, ktorymi sie w zyciu kieruje, uwazam, ze najlepsza opcja to jeden partner na cale zycie i najpierw poznac kogos jako czlowieka, a nie kochanka/kochanke ;)
Mam kilku kolegow, ktorzy - z tego co wiem - w zwiazku nie byli i gdyby nie to, ze sama jestem od wielu lat zajeta,
Co do pierwszej części wypowiedzi, akurat uważam inaczej. Starsi samotnicy po prostu są mniejszością, a podobne ciągnie do podobnego
Tu się zgodzę. Sam mam od jakiegoś czasu takie podejście
@agaja: Przyjaźń damsko męska nie istnieje.
Nie rozumiesz tego, że kobiety mogą nic nie robić a i tak będą miały co chwilę kontakty z mężczyznami starającymi się je poderwać (wyjątki są ale muszą się specjalnie zachowywać). Mężczyzna który nie poświęca czasu an aktywne poszukiwanie kontaktu z kobietami de facto zamyka się w izolatce.
Więc tak, kazałaś mu się zamknąć w izolatce.
Obserwowałem jak pokolenie moich rodziców głupimi radami niszczy swoje dzieci lecz miałem
Aczkolwiek sie nie zgodze, bo istnieje - miedzy kobieta, a mezczyzna jak najbardziej moga istniec relacje nieacechowane erotycznie, po prostu czlowiek-czlowiek. No, ale jak wspomnialam, to nie jest temat tego watku i nie wiem, odnosnie czego z tym wyskakujesz.
@agaja: Okej, szanuję twoją opinię, wyrażając przy tym własną. Jakby więcej katolików było takich jak ty, to ta religia byłaby dużo lepsza.
@kwadratowekolo: To akurat nie prawda bo mnie w gimnazjum na bal gimnazjalny do poloneza dziewczyna poprosiła sama a ładny na pewno nie jestem.
@Constantine: Warto jednak pamiętać że kobiety mają trochę łatwiej bo pierwszy krok musi zrobić mężczyzna a nie na odwrót.
@ruok: Ale widzisz tobie to najwyraźniej nigdy problemu nie sprawiało więc uważasz że