Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +54
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +147
sprawa wygląda tak ,ze w lutym mam obronę pracy inżynierskiej i mam do napisania apke do rezerwacji noclegów :v
Aplikacja ma być oparta o #angular2 i backend ma byc w #nodejs i tu mam ogromną prośbę. Potrzebuje napisac backend w node ale nie mam pojęcia jak się za to zabrac i jak napisać ową bazę ;/
Może ktoś z was ma jakiś tutorial od zera do wyprowadzenia endpointów ,za wszelką pomoc byłbym bardzo wdzięczny , pozdrawiam :)
Poczytaj sobie o wykorzystaniu Express.js + mongoose. Na początek to wygląda ciekawie: http://dreamerslab.com/blog/en/write-a-todo-list-with-express-and-mongodb/
Będziesz miał wszystko opisane od zera na przykładowych aplikacjach.