Wpis z mikrobloga

@cytmirka: koleś ma ewidentnie kompleksy, zakładam że bym nie lubiany w szkole, może gnębiony. Teraz na sile pokazuje, że jest spoko, ale łzy lecą jak wspomnina stare czasy
  • Odpowiedz
koleś ma ewidentnie kompleksy, zakładam że bym nie lubiany w szkole, może gnębiony. Teraz na sile pokazuje, że jest spoko, ale łzy lecą jak wspomnina stare czasy

@jarema87: Ból d--y tak silny, że aż mnie zaszczypało w okolicy odbytu.
  • Odpowiedz
wygryw szukający aprobaty na forum dla anonimowych s--------n

@Seele: Nie komputuje się.

@RedBulik: no jasne, bo żeby być wygrywem to trzeba mieć grono wiernych czytelników w Tygodniku powszechnym...
  • Odpowiedz
Gość sobie radzi, ale jakim trzeba być przegrywem, aby się nim jarać , robić o nim memy i spuszczać się nad jego życiem, które na każdego stać bo juz tu ktoś pisał jakie tam życie tanie - wystarczy wyjechać, mieć poukładane w głowie tak jak on oraz być konsekwentnym w tym co się robi. Rozumiem, gdyby na wykopie konto miał Neymar , czy Bill Gates ale Feurn to nadal klasa średnia tyle,
  • Odpowiedz
koleś ma ewidentnie kompleksy, zakładam że bym nie lubiany w szkole, może gnębiony. Teraz na sile pokazuje, że jest spoko, ale łzy lecą jak wspomnina stare czasy

@jarema87: kurna, że też ja kompleksów nie miałem i nikt mnie nie gnębił...
  • Odpowiedz
@Gasquet

życiem, które na każdego stać bo juz tu ktoś pisał jakie tam życie tanie - wystarczy wyjechać, mieć poukładane w głowie
Chyba pomyliłeś Azję z Europą Zachodnią, może do pracy w UK to może jechać każdy, nawet Seba bez matury, żeby mieszkać i utrzymać się w Malezji to trzeba mieć dużo samozaparcia i trochę oleju w głowie (bariera kulturowa i językowa), 90% Mirków zdechłoby tu z głodu po miesiącu.
  • Odpowiedz
@jarema87: mnie to bawi ze ktos to powie a zaraz polak robak przybiegnie

hau hau bol d--y

ile mozna ten wykop przewijac i czytac o czyims zyciu? ten pierdyliard takich samych zdjec zniszczylo jego wspaniala historie.

troche jak testo - taki szczesliwy w usa a p--------a w spodniach od pidzamy i kozuchu po domu i wykrzykuje jakies glupoty XD
  • Odpowiedz