Aktywne Wpisy

KingaM +50
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
źródło: 1000006908
Pobierz
Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_u6S073DDq2vdygW1CIHtjHTdsMmZDXmn.jpg
Pobierz@jarema87: Ból d--y tak silny, że aż mnie zaszczypało w okolicy odbytu.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Seele: Nie komputuje się.
@RedBulik: no jasne, bo żeby być wygrywem to trzeba mieć grono wiernych czytelników w Tygodniku powszechnym...
@jarema87: kurna, że też ja kompleksów nie miałem i nikt mnie nie gnębił...
życiem, które na każdego stać bo juz tu ktoś pisał jakie tam życie tanie - wystarczy wyjechać, mieć poukładane w głowie
Chyba pomyliłeś Azję z Europą Zachodnią, może do pracy w UK to może jechać każdy, nawet Seba bez matury, żeby mieszkać i utrzymać się w Malezji to trzeba mieć dużo samozaparcia i trochę oleju w głowie (bariera kulturowa i językowa), 90% Mirków zdechłoby tu z głodu po miesiącu.
Przecież napisałem, że trzeba mieć poukładane w głowie i być konsekwentnym - ludzie w Polsce zdychają po miesiącu, jak ktoś jest ciamajda to nigdzie sobie nie poradzi.
ile mozna ten wykop przewijac i czytac o czyims zyciu? ten pierdyliard takich samych zdjec zniszczylo jego wspaniala historie.
troche jak testo - taki szczesliwy w usa a p--------a w spodniach od pidzamy i kozuchu po domu i wykrzykuje jakies glupoty XD