Aktywne Wpisy
reventon +337
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Minieri +910
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
Tym razem pewna uczestniczka z Poznania (chciała teraz ukryć imię) znalazła chłopaka ;) Zgłoszenie jest już usunięte na jej prośbę. Zgłosiła się do nas 17 października.
@nika_blue @kwasnydeszcz @LeVentLeCri
no i jeszcze wołam @kopek ;)
#samotnosc #milosc #ogloszenie #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #zwiazki #tfwnobf #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
Więc dla tej #mirabelkaszukameza życzę jak najlepiej!