Aktywne Wpisy
reventon +337
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Minieri +910
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
Tym razem pewna uczestniczka z Poznania (chciała teraz ukryć imię) znalazła chłopaka ;) Zgłoszenie jest już usunięte na jej prośbę. Zgłosiła się do nas 17 października.
@nika_blue @kwasnydeszcz @LeVentLeCri
no i jeszcze wołam @kopek ;)
#samotnosc #milosc #ogloszenie #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #zwiazki #tfwnobf #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora
Tak, mirabelki cieszą się większym zainteresowaniem, bo jest ich po prostu mniej. Nie zapewnimy każdemu, że znajdzie drugą połówkę, tak jak i portale czy aplikacje randkowe tego nie gwarantują. Mimo wszystko uważam, że inicjatywa jest warta zachodu, choćby dla tych kilku osób, które się dzięki niej poznają.
@ArcziMiszcz: niektórzy podają wagę. Zdjęciami można wymienić się, jak już się do kogoś zagada/ktoś do ciebie zagada
@ArcziMiszcz: do zdjęć masz tindera :)
@Seele: ale o co ci chodzi tak konkretnie bo nie rozumiem. Ma tu nie być mirabelek? No chyba mirki szukają kobiet więc chyba oczywiste, że mirabelki muszą być obecne, albo odpowiedzą one na zgłoszenia mirków, albo same wezmą czynny udział i umieszczą własne ogłoszenie. To, że jest ich dużo mniej to jest przyczyna tego, że one cieszą się