Aktywne Wpisy
thorgoth +363
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Efekt? pic rel
Jebiąca haszkomora i swąd dymu w części korytarza na każdym piętrze od 2 tygodni.
Dlaczego narzekam? Podczas wyjścia na przerwie dłuższej niż pięć minut mogłem pójść do żabki tuż obok i zapłacić kartą za bagietkę czosnkową albo nie całe 4zł za hot doga. Teraz jestem zmuszony płacić fizyczne nominały za małą bułkę kosztującą 6zł i stać w długiej kolejce co pozwala mi kupić coś tylko na długiej przerwie (15 minut) a do tego dochodzi tłumaczenie nauczycielowi, przepraszanie za spóźnienie itd.
Co myślicie mirasy? Dyrekcja słusznie walczy z problemem czy rozwiązanie od d--y strony? inb4 hurr durr co ty tam wiesz gónwniarzu.
#wroclaw #szkola #przegryw
Przez okna się pamiętam wychodziło często, tylko najpierw trzeba było
Mam nadzieję, że tego nie robicie
Nie wolno więzić dorosłego człowieka w szkole - drzwi muszą być otwarte, ze względów bezpieczeństwa
Przynosi to więcej minusów niż plusów - zobacz na palenie w kiblu
Powiedz dyrekcji, że jak chce walczyć z nałogiem to dobrym sposobem jest puszczanie twardych nauczycieli (po prostu nie nieudaczników), którzy mają zajęcia z pierwszymi klasami i znają
masakra
@Przewodniczacy_Rady_Panstwa: xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Skończył 18 lat miesiąc temu i podkreśla jaki jest dorosły, podkreślam dorosły! Że bez papierosa 6h w budzie nie wytrzyma, tyle ma nerwów od tego że facetka z pszyry kartkówke zrobiła.
Weź wspomnij sobie chłopie swoje zachowanie w tym wieku za 10 lat, to z żenady na swoją głupotę z godzinę to będziesz rozchodził po pokoju.
Ogólnie problemem to jest publiczna przymusowa edukacja. Jakby traktować uczniów poważnie, to za