Aktywne Wpisy

Bunch +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Przez okna się pamiętam wychodziło często, tylko najpierw trzeba było
Nie wolno więzić dorosłego człowieka w szkole - drzwi muszą być otwarte, ze względów bezpieczeństwa
Przynosi to więcej minusów niż plusów - zobacz na palenie w kiblu
Powiedz dyrekcji, że jak chce walczyć z nałogiem to dobrym sposobem jest puszczanie twardych nauczycieli (po prostu nie nieudaczników), którzy mają zajęcia z pierwszymi klasami i znają
masakra
@Przewodniczacy_Rady_Panstwa: xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Skończył 18 lat miesiąc temu i podkreśla jaki jest dorosły, podkreślam dorosły! Że bez papierosa 6h w budzie nie wytrzyma, tyle ma nerwów od tego że facetka z pszyry kartkówke zrobiła.
Weź wspomnij sobie chłopie swoje zachowanie w tym wieku za 10 lat, to z żenady na swoją głupotę z godzinę to będziesz rozchodził po pokoju.
Ogólnie problemem to jest publiczna przymusowa edukacja. Jakby traktować uczniów poważnie, to za