Wpis z mikrobloga

@xDepth: Witam,

Mam pewien problem z ośrodkiem szkolenia na prawo jazdy. Otóż mam zdany egzamin wewnętrzny praktyczny i wyjeżdżone wszystkie godziny czyli szkolenie zakończone i zostanie mi tylko w tym ośrodku teoria. Instruktor się mnie pyta gdzie mój dowód zapłaty za prawo jazdy, ale tłumacząc mu że dostałem tylko umowę z ośrodkiem a dowodu wpłaty niestety nie dostałem gość mówił że bez tego nie zakończę kursu i nie może ustalić że zapłaciłem za prawo jazdy. I tutaj moje pytanie co mogę z tym fantem zrobić? Dziwne jest to dla mnie że nie mają tam jakiś kopii albo zaksięgowania wpłaty. Obawiam się że 1500zl za prawko pójdzie się dymać( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@godwin91ek: a co ze skończonym kursem oraz ze zdanym egzaminem wewnętrznym praktycznym czy w takim razie mogę się przenieść do innego ośrodka żeby zdać teorie czy będę musiał powtarzać cały kurs od nowa?
  • Odpowiedz
Tylko że u nas w szkole egzamin teoretyczny jest pod koniec kursu czyli po zdanym egzaminie praktycznym wewnętrznym i 30h jazd to w takim razie na jakiej podstawie wyjezdzilem te godziny
  • Odpowiedz
@xDepth: jeżeli Ci to udokumentują to możesz już iść na ten egzamin państwowy do WORDU, MORDU czy gdzie tam mieszkasz. Nie wiem jak to wygląda z tym i egzaminami wewnętrznymi, jak sama nazwa wskazuje, są wewnętrzne i nie wiem, czy wystarczy Ci przenieść wszystkie "papiery" żeby go gdziekolwiek zdać. Pokaż tą umowę jaką spisałeś z nimi.
  • Odpowiedz