Aktywne Wpisy

ogurkiszony75 +131
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
Umeraczyk +371
Zostaje kanapka z "piekarni", tosty w KFC i St*rbucks
źródło: temp_file1379832231415700892
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file8278001896909241751
Pobierz
źródło: temp_file1379832231415700892
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dokładnie tak to odbieram, stąd moje zaskoczenie w wypadku mirko i zachowania jego lewej strony, która podchodzi do tematu jak kukułka do swoich jajek.
źródło: comment_eya4kxHRKZUwH3iPp4lVBjfbgR7xY80D.jpg
Pobierzźródło: comment_1K7TVU5hKLMmegL40IZ8vRyM5MYNesHE.jpg
PobierzJakiś komentator na jutjubje i trzeciorzędny polityk Kukiz'15 to śmietanka prawej strony? Serio? Przestaje mnie dziwić dlaczego nie macie reprezentacji w
@ha_nincs_a_lo: Kto "wy"?
Wśród polityków liberalnych zjawisko nie istnieje, a na lewicy wręcz żywo mówi się o szkodliwości postawy tych ludzi.
źródło: comment_q7SxQMAbRk7TiZ2mnEkEqJlOQUK5YZNs.jpg
Pobierz@ha_nincs_a_lo: Problem w tym, że ludzie w tym kraju za dużo rzeczy traktują zero-jedynkowo. I tak samo postrzegają partie polityczne, a często jednocześnie swoją postawą naciskają na nie, żeby zaostrzały swoje zapatrywania. Jak wolność to wszędzie i w każdej kwestii. Jak interwencjonizm państwowy, to w wersji dyktatury. A najczęściej swoje poglądy opierają tylko na tym co im ktoś,
Już spieszę z odpowiedzią.
Być może to
Zgadzam się. Nie jestem w stanie dostrzec jednak radykalizmu w idei pozostawiania ludziom wyboru. Moja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. Proste i skuteczne.
Klasyczne jeb*nie logiki. Przecież te wypowiedzi/postulaty nie są w ogóle przeciwstawne. Szydło odmawia sobie kompetencji do jednoznacznych osądów i wykluczania czyjegokolwiek głosu. Razem nie pisze o tym słowa. Głoszą tylko hasło o refundacji. Gdzie tu wzmianka o przymusie/braku przymusu szczepień/ nie dopuszczaniu antyszczepionkowców do głosu? Bez większego wysiłku, można by realizować na raz oba przedstawione podejścia.