Aktywne Wpisy
bert74 0
Korzystam z aplikacji randkowych, głównie Tinder. Chciałbym wyjaśnić jak wygląda to z innej perspektywy.
Zazwyczaj, zależnie od aktywności, mam około 1500 matchów. Część z Was pewnie chciałaby teraz ogłosić triumf blackpilla. Kobiety zainteresowane jedynie atrakcyjnymi mężczyznami.
Jednak tak to nie wygląda.
1) Nie mam matchów z przeciętnymi kobietami. Nie ma to większego sensu, gdy mogę spotkać się z tymi "bardziej atrakcyjnymi"
2) Z tych 1500 również spotykam się zaledwie z garstką. Z
Zazwyczaj, zależnie od aktywności, mam około 1500 matchów. Część z Was pewnie chciałaby teraz ogłosić triumf blackpilla. Kobiety zainteresowane jedynie atrakcyjnymi mężczyznami.
Jednak tak to nie wygląda.
1) Nie mam matchów z przeciętnymi kobietami. Nie ma to większego sensu, gdy mogę spotkać się z tymi "bardziej atrakcyjnymi"
2) Z tych 1500 również spotykam się zaledwie z garstką. Z

#kononowicz
START RANO OKOŁO 7 RANO NIESTETY
START RANO OKOŁO 7 RANO NIESTETY

#frontend #programowanie
Komentarz usunięty przez moderatora
@michalinka123: zaktualizuj do xed ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zarowix: lepiej IDE niż edytor
Dawno nic nie robiłem we frontendzie, kiedyś Brackets, NotePad++ (do szybkiej edycji). Dzisiaj pewnie Visual Code + Visual Studio.
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia.
Komentarz usunięty przez moderatora
No chyba nie
---
WebStorm
IDE: PHPStorm - moim zdaniem najlepsze IDE do PHP, warte swojej ceny.
Edytor: SublimeText3, Vim - oba bardzo szybkie i super wygodne przy operowaniu samą klawiatura. Mają mnóstwo pluginów a nawigacja po plikach jest genialnie szybka.
Tzn. teoretycznie nie powinieneś go używać dłużej niż jakiś czas (i też popieram żeby go kupić jeśli się go będzie używało jako główne narzędzie) ale jedyne co sublime zrobi to wyświetli ci raz na jakiś czas (na jakieś kilkadziesiąt zapisań pliku) komunikat o tym że zachęcaja do zakupu (zupełnie
bardzo ładny i dobrze sie w nim pracuje.