@TurboTapir: Podrzucisz kodzik? Czy muszę sobie przepisać? Ostatnio mam chęć sprawdzić ile będę miał par jeśli wszystkie dziewczyny w okolicy polubię. ( ͡°͜ʖ͡°)
@nophp: setInterval(function(){document.querySelector('[aria-label="Polub"]').click()},500) 500 to ilosc milisekund mozesz sobie troszke przyspieszyć :D nie polecam mniej niz 200 ( ͡°͜ʖ͡°)
@TurboTapir: Dzięki. @interface: No nie wiem. Właśnie bym to sprawdził. ( ͡°͜ʖ͡°) Wiem tylko, że za każdym nowym kontem mam więcej par z tym samym zdjęciem i opisem. Algorytm tindera jest bardzo dziwny, ponieważ nawet z pierwszym kontem wyświetlało mi konta nawet znajomych, a za drugim kontem już nie. Chociaż oni tindera mają dalej.
@interface kodu nie ogarne bo nie jestem #programista15k ale możesz opisać co wiadomo o algorytmie tindera i jak nim manipulować żeby częściej się pojawiać u kobiet?
#programista15k #tfnogf #tinder #badoo #heheszki
źródło: comment_ZPWSkhIe25pv6wHhjjsGe8PtlBKpxzrg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@interface: No nie wiem. Właśnie bym to sprawdził. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiem tylko, że za każdym nowym kontem mam więcej par z tym samym zdjęciem i opisem. Algorytm tindera jest bardzo dziwny, ponieważ nawet z pierwszym kontem wyświetlało mi konta nawet znajomych, a za drugim kontem już nie. Chociaż oni tindera mają dalej.
źródło: comment_pOJDdNFVpcg1O8so3oEuTXg1naV9obQv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora