Wpis z mikrobloga

@hoppek:
Łapcie instrukcje w chrome, tych matches?count moze byc kilka wiec w ktoryms na pewno bedzie

Chrome -> Dev tools
-> sources
  • Odpowiedz
@TurboTapir @phoez: zastosowałem się do instrukcji, wszystko fajnie, pokazało mi trzy osoby na 18, ale jak mam to odczytywać? Chodzi o to, ze ma mi zwrócić przedział mojej atrakcyjności, czy jak? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem poprzednie komentarze.
  • Odpowiedz
@hoppek: w zasadzie to co wymyślisz to można ;D api chyba dopiero od niedawna tak udostępnili Wiec narazie każdy sobie eksploruje
  • Odpowiedz
@TurboTapir: niedawno był jeszcze patent ze jak miałeś rangę ustawiony na np. 10km. Zmieniłeś go na 1km to wszystkie w kolejce które miały ze sa dalej od Ciebie niż 1km to był 100% match ale chyba to załatali już ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@TurboTapir ale nawet jak masz tinder plus to nie możesz lajkowac więcej jak 2000 profili na godzinę bo dostajesz Shadow bana.

@interface można temu łatwo zaradzić. Jak jeszcze korzystałem z tindera to po prostu usuwalem konto raz na jakiś czas i korzystałem z boosta. Nawet jeśli tinder z czasem plasowal mnie na końcu kolejki, to i tak było to znacznie efektywniejsze, niż lajkowanie i zastanawianie się nad każdym profilem z
  • Odpowiedz