Wpis z mikrobloga

https://kotaku.com/the-collapse-of-viscerals-ambitious-star-wars-game-1819916152
"She was giving these massive presentations on the story, themes,” the developer said. “EA executives are like, 'FIFA Ultimate Team makes a billion dollars a year. Where’s your version of that?'"

dziekuje wam za to co robicie z grami, milosnicy wybitnych produkcji typu #pubg #csgo #hearthstone #leagueoflegends przeciez to tylko kosmetyczne he he he.
taka przyszlosc gier nas czeka https://play.google.com/store/apps/category/GAME
#gry
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@defaulttt: @Fiktorianin: a wy w ogole wiecie co to jest FIFA Ultimate Team? to taki sam system wyludzania pieniedzy od ludzi cierpiacych na ocd\hoarding\uzaleznienia\inne psychiczne defekty, tak samo jak dziala hearthstone, csgo i te inne syfy.
@Zaufaj_Procesowi: ale hearthstone ma. daily questy czy nagrody za logowania to typowe narzedzia do uzaleznienia graczy implementowe w takich pseudograch na telefony, teraz te "narzedzia" przechodza tez na gry pctowe
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: ale wiesz że twoja fifa ultimate team i csgo czy pubg to kompletnie rozne gry? nie kupujesz sobie np. lepszych broni za pieniadze (tak jak mozesz miec lepszych zawodnikow w fifie) tylko rzeczy kosmetyczne, ktorych nie musisz w ogole uzywac. takze nie wiem co te gry maja do twojej tezy
  • Odpowiedz
@defaulttt: @rdkN: @Knax: dobra idzcie sobie farmic itemki i kupowac redbulle z kodami na xp czy co tam teraz jest popularne. lootboxy na twitchu, placenie streamerom za nie wiem co? nie widzicie powiazania to co ja mam wam tlumaczyc, moze od poczatku wyjasniac co oznaczaja pojecia "zysk, "trend", "skutek", "przyczyna". a moze po prostu gracie od lat tylko w ta jedna wasza ulubiona gierke i nie
SmugglerFan - @defaulttt: @rdkN: @Knax: dobra idzcie sobie farmic itemki i kupowac re...

źródło: comment_MzT7nMN1uz546A0bCV07thjZDLl90aW0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@SmugglerFan: to po co tagujesz #csgo i #pubg skoro nie masz zielonego pojęcia o modelu mikrotransakcji w tych grach? Model w tych grach jest akurat najlepszym z możliwych i cieszę się że jest taki a nie inny. Na grę nie wpływa nawet w najmniejszym stopniu. Jak chcesz mieć ciuszki to sobie je kupisz, jak nie to jeszcze zarobisz. Dzięki temu zarobiłem na samej grze w pubga
  • Odpowiedz
@rdkN: timesavery sobie dokup do assassin creeda trollu
@Maneharno: indie sa fajne i pomyslowe, ale sa niskobudzetowe, ciezko zeby indie gierka miala takie wartosci produkcyjne jak najlepsze gry aaa. co prawda jest hellblade, ale to rzadkosc.
@Zaufaj_Procesowi:

napisałeś też o pubgu i cs:go więc nie odwracaj teraz kota ogonem

przeciez to jeden pies, ten sam syf nastawiony na polowanie na wielorybow, chociaz pubg dopiero od niedawna. w ogole ze
  • Odpowiedz