Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +129
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

No więc tak. Spotykam się z młodszą siostrą swojej byłej dziewczyny. Na weekend jesteśmy zaproszeni do jej rodziców na obiad, gdzie nie za bardzo chcę iść, ale jak zadzwonił do mnie jej ojciec to oczywiscie powiedziałem, że przyjde. Na samą mysl, ze tam pojade to sz mnie skreca bo pewnie cala rodzina bedzie sie nam przyglądać.
Z bylą jestem po słowie i ona nie ma nic przeciwko i nawet polubilismy sie z jej mezem. Mowila mi tylko, ze dzwonilocdo niej kilkanaście koleżanek, żeby sie zapytac co ona o tym sądzi.
Na trzezwo tego nie przetrzymam, jak mi sie zaczną włączać flashbacki z ich domu :/ a moze to jednak dobre wyjscie, zeby stare wspomnienia zastapić nowymi?
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Limonene}
źródło: comment_h3MPCyxi9uvtgIJjnbgDDYlzZimvefsv.gif
Pobierz