Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
No więc tak. Spotykam się z młodszą siostrą swojej byłej dziewczyny. Na weekend jesteśmy zaproszeni do jej rodziców na obiad, gdzie nie za bardzo chcę iść, ale jak zadzwonił do mnie jej ojciec to oczywiscie powiedziałem, że przyjde. Na samą mysl, ze tam pojade to sz mnie skreca bo pewnie cala rodzina bedzie sie nam przyglądać.

Z bylą jestem po słowie i ona nie ma nic przeciwko i nawet polubilismy sie z jej mezem. Mowila mi tylko, ze dzwonilocdo niej kilkanaście koleżanek, żeby sie zapytac co ona o tym sądzi.

Na trzezwo tego nie przetrzymam, jak mi sie zaczną włączać flashbacki z ich domu :/ a moze to jednak dobre wyjscie, zeby stare wspomnienia zastapić nowymi?
#zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Mój brat był najpierw z młodszą, potem ją rzucił i związał się ze starszą. Ich rodzice bardzo go lubili, młodszy brat ubóstwiał wręcz. Nikt nie miał do nikogo żalu, nie było niezręcznie. Także nie przejmuj się, jeżeli im to nie przeszkadza to dlaczego Tobie ma?
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Haha, za pierwszym razem przeczytałam jako 'jesteśmy po słowie' w sensie, że zaręczeni. Z byłą, której męża polubiłeś a z której siostrą się teraz spotykasz i ich rodzice zaprosili Was na obiad... i aż oczy przetarłam co sie w tej rodzinie o--------a ;) W każdym razie powodzenia, dasz radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz