Aktywne Wpisy

derek25 +579
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +32
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

#samochody #motoryzacja #angliki #anglik #uk #obrazekdlazwiekszeniaatencji
źródło: comment_zrFfZCtDxUTd3c6bJHme2xYSbRFheaV0.jpg
Pobierz@Sceptycznie: ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
źródło: comment_T1CqVBgdx8UBj2fUCBUYjWJYEamk5FjI.jpg
Pobierzźródło: comment_tAFoQWEJgEtZCxHZahlvY1hPyDrBNVXE.jpg
Pobierzchyba że z obowiązkowo montowaną kamerą:)
Jezdzilem po krajach Europy samochodem RHD i nie mialem klopotu. Co wiecej: jezdzi sie ostrozniej.
Wyeliminowac stare zlomy z drog a nie boldupic na duuuzo nowsze ( bo tanie ) auta RHD.
R-------------e sie gownofrancuzy, lejace wszedzie olejem 15 letnie fiaty itd. Oto obraz polskich drog poza wiekszymi miastami.
Trzeba Was orać. Ile wlezie. D---------c na kazdym kroku. Bo lubicie nie miec nic. A najlepiej zeby nikt nie mial wiecej, lepiej xDDDDD
@benzdriver: i myślisz że samodochy z kierownicą po prawej poprawiają ten słaby obraz?
@benzdriver: a jak jest w UK z samochodami z kierownicą po lewej stronie. Mówi się o tym, że powodują więcej wypadków czy coś?
Kupilem kilka lat temu dom w Polsce na Podhalu. Sporo lokalnych kupilo wlasnie RHD. Kilka lat temu krolowaly tam auta o ktorych pisalem. Teraz kilkuletnie Hondy, Nissany, Kia RHD.
Wiec w mojej opini sytuacja sie polepszyla.