Wpis z mikrobloga

@pogop: jest jedna firma która nie pyta o to z której strony jest kierownica mianowicie MTU a w innych przypadkach nawet 50% drożej
  • Odpowiedz
@Lrrr: czyli w sumie z MTU, to nawet niezła opcja, bo ceny maja w sumie niezłe z tego co kojarzę. Czyli masz anglika zarejestrowanego w Polsce?
  • Odpowiedz
@wuju84 czyli jeszcze za tanio macie tam w Polsce, skoro tacy jak Ty domagaja sie jeszcze podwyzek?

Jezdzilem po krajach Europy samochodem RHD i nie mialem klopotu. Co wiecej: jezdzi sie ostrozniej.
Wyeliminowac stare zlomy z drog a nie boldupic na duuuzo nowsze ( bo tanie ) auta RHD.
R-------------e sie gownofrancuzy, lejace wszedzie olejem 15 letnie fiaty itd. Oto obraz polskich drog poza wiekszymi miastami.
  • Odpowiedz
@benzdriver: Nie, po prostu spotykam na drodze takich ucywilizowanych "polsko-brytyjczyków" i niejednokrotnie uciekałem przed takimi na pobocze. Jeśli to dla Ciebie postęp to gratuluje procesów myślowych. Niestety wyobraźnia nie jest domeną wszystkich kierowców. Tak jestem za 500% podwyżki na OC dla samochodów z kierownicą po złej stronie.
  • Odpowiedz
@wuju84 badz dalej. Nikogo to ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Trzeba Was orać. Ile wlezie. D---------c na kazdym kroku. Bo lubicie nie miec nic. A najlepiej zeby nikt nie mial wiecej, lepiej xDDDDD
  • Odpowiedz
R-------------e sie gownofrancuzy, lejace wszedzie olejem 15 letnie fiaty itd. Oto obraz polskich drog poza wiekszymi miastami.

@benzdriver: i myślisz że samodochy z kierownicą po prawej poprawiają ten słaby obraz?
  • Odpowiedz
@wuju84: ja tam w sumie częściej uciekałem na pobocze przed samochodami z kierownicą po lewej stronie... Poza tym jak na razie nie ma wiarygodnych statystyk na temat wypadkowości anglików, ani ich liczby, więc nie ma sensu snuć domysłów.

@benzdriver: a jak jest w UK z samochodami z kierownicą po lewej stronie. Mówi się o tym, że powodują więcej wypadków czy coś?
  • Odpowiedz
@pilot1123 znaczaco. Bo kosztuja o wiele mniej. Za cene gownofrancuza w Polsce masz o wiele nowszego japonczyka czy koreanczyka w UK.

Kupilem kilka lat temu dom w Polsce na Podhalu. Sporo lokalnych kupilo wlasnie RHD. Kilka lat temu krolowaly tam auta o ktorych pisalem. Teraz kilkuletnie Hondy, Nissany, Kia RHD.

Wiec w mojej opini sytuacja sie polepszyla.
  • Odpowiedz