Aktywne Wpisy
BillieJane +74
Sąsiedzi z góry mają metodę na gówniaka. Żeby się wywrzeszczał, wybeczał, aż się zmęczy. Obecnie zaczyna mu brakować tchu przy mocniejszych zrywach. Trwa to już 20 minut
#zalesie
#zalesie
Wraczek +38
Typ to chodzący mem i definicja myślenia życzeniowego xD
Gówniany Midas po raz kolejny dyktuje warunki landlordom, może by się tym przejęli gdyby wiedzieli o twoim istnieniu @mickpl
Dobrze że nie czytają twoich postów, bo mogli by sobie zabrać do głowy to, że ich biznes upada po raz setny w tej dekadzie. Problem z wynajęciem to mogą mieć jedynie ci którzy kupili jakąś g---o wielką płytę na obrzeżach, ciułacze w centrum
Gówniany Midas po raz kolejny dyktuje warunki landlordom, może by się tym przejęli gdyby wiedzieli o twoim istnieniu @mickpl
Dobrze że nie czytają twoich postów, bo mogli by sobie zabrać do głowy to, że ich biznes upada po raz setny w tej dekadzie. Problem z wynajęciem to mogą mieć jedynie ci którzy kupili jakąś g---o wielką płytę na obrzeżach, ciułacze w centrum
#zwiazki #niebieskipasek #psychologia ?
Mirki i Mirabelki ( ͡° ʖ̯ ͡°) chcę poznać Waszą opinię, bo martwię się i niepokoje, a zarazem denerwuje. Mój niebieski, lvl 21 nie umie wyjść gdzieś, aby nie pić chociażby piwa. W domu, w samotności rownież pije, nie do nieprzytomności, ale chociażby to p--o dziennie. Uważa, że to normalne i nie mam prawa nic mówić. Prosiłam go, aby w takim razie wyszedł gdzieś i nie pił nic procentowego, na co on zaśmiał mi się w twarz i powidział, że to jego życie i nie mam prawa mu dyktować warunków. Powinnam się martwić i próbować do niego dotrzeć czy to ja przesadzam i mam odpuścić?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
W sumie teraz przed Tobą ważniejsze pytanie, czy będziesz chciała z nim zostać i nalegać na leczenie czy lepiej sobie odpuścić i rozjeść się. Nie znam Was, waszego związku i nie wiem co zrobisz, ale pewnie sama masz świadomość, że alkoholik nie przyzna się do problemu i jedna rozmowa tak po prostu nie skłoni go do odwyku/leczenia.
@MrRAWHead1: Bo jestes uzalezniony i sie tego wypierasz i szukasz czepialstwa w innych dookola, najgorszy typ n-------a.
@Mellross
@mchmjszk
@kszaku ja bym nie przesadzał z tym alkoholizmem, czy osoba która dziennie pije 3 kawy jest uzależniona? A litr coli? A 3 herbaty?
W czym te jedno p--o jest gorsze od
@BaRi: Tak, osoba ktora pije litr coli jest uzalezniona. Sama pilam cole zero, pol do nawet dwoch litrow dziennie. Przez 3 tygodnie mialam bardzo przykre objawy odstawienne aspartamu, jak rozdraznienie, sennosc, okropny bol glowy, problemy
Każdą z tych rzeczy kiedyś próbowałem odstawiać i zawsze jakieś tam objawy odstawienia miałem, myślę, że są równie złe co alko tylko po coli nikt nie robi się agresywny
@BaRi:
@BaRi taka jest definicja alkoholizmu, alkoholizm to nie tylko patologie o jakim myślimy mając to słowo przed oczami. Sam też siebie nie uważam za alkoholika, ale wg naukowców jest inaczej. Teraz od dwóch miesięcy piłem sporadycznie i nawyk mi zanika, do tego schudłem odrazu 8kg tylko odstawiając codziennego browara ( ͡°( ͡
1. Pije - alkoholik
2. Pije p--o i mowi ze dla przyjemnosci i nie chce zrezygnować? Alkoholik i wypiera
3. Pije ale chce sobie zrobic przerwe bo zona namawia? Alkoholik i ma problem prawdziwy, bo probuje czy moze odstawic.
Nosz...