Aktywne Wpisy
AIicja +59
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych
Clefairy +464
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
#zwiazki #niebieskipasek #psychologia ?
Mirki i Mirabelki ( ͡° ʖ̯ ͡°) chcę poznać Waszą opinię, bo martwię się i niepokoje, a zarazem denerwuje. Mój niebieski, lvl 21 nie umie wyjść gdzieś, aby nie pić chociażby piwa. W domu, w samotności rownież pije, nie do nieprzytomności, ale chociażby to piwo dziennie. Uważa, że to normalne i nie mam prawa nic mówić. Prosiłam go, aby w takim razie wyszedł gdzieś i nie pił nic procentowego, na co on zaśmiał mi się w twarz i powidział, że to jego życie i nie mam prawa mu dyktować warunków. Powinnam się martwić i próbować do niego dotrzeć czy to ja przesadzam i mam odpuścić?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
Jak otrzeźwieje i uznał że Cię utracił to wróci. A jak nie to w sumie co to Cię obchodzi :)
Jesteś z kawoholikiem
Piję rano dla energii po prostu lubię smak kawy
Typowe tłumaczenie kawoholika
???
Zgubny wpływ jednego piwa dziennie na organizm
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: to nie jest normalne. Masz w domu uzależnionego od alkoholu 21latka.
@MrRAWHead1 myślisz że alkoholicy piją z innego powodu? Piją bo inaczej dostaną skurczu lewego palca wskazującego? No jasne #!$%@? że alkoholik pije dla przyjemności, może to nico spłycone ale w ogólnym rozrachunku o to chodzi.
I
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@MrRAWHead1: Nie, to nie jest normalne. Picie alkoholu nawet w małych ilościach, ale codziennie jest alkoholizmem. Twierdzenie, że nie, jest największym mitem wśród alkoholików.
To już jest skrajna patologia.
Nie wiem ile ze sobą jesteście i co was łączy, ale uciekaj jak najszybciej. Ty go do niczego nie przekonasz, nie
Tak jak tutaj parę osób pisało, sytuacja jest patowa, bo co by się nie zrobiło, to dla niektórych świadczy o alkoholizmie.
Pije często po jednym piwie? Alkoholik.
Pije co weekend po kilka piw? Alkoholik.
Nie chce zrobić sobie przerwy? Alkoholik.
Robi sobie przerwę, żeby pokazać że może? Alkoholik z syndromem wyparcia.
Przypomnijmy, jakie normy są uznawane za bezpieczne. I tu