Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +28

Hej programistyczne Mirki.
Mam problem z moim programem:
Potrzebuję przekazać do funkcji
"znajdz_element_drabinki"wskaźnik na obiektQList. Niestety, gdy robię to tak jak w linii 1234 to cała aplikacja się wysypuje(jest to jedyna możliwa kombinacja jaka przechodzi przez kompilator). Ogólnie wydaje mi się, że formuła"przetworzone_linie[i]"powinna mi zwrócić potrzebny wskaźnik, ale tak naprawdę wtedy dostaję adres na obiekt"przetworzone_linie"i kompilator coś takiego blokuje. Może wie ktoś co robię źle?źródło: comment_NLalmof8Bc6QeRB7hkXaUlGKWx14ZpKL.jpg
Pobierzznajdz_element_drabinki(const QList& lista, elementy_drabinki* a)Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@lajdak: jeśli iteracja będzie od i=przetworzone_linie.size() to tak(co oczywiście nie ma sensu), ale kodu pętli nie widać ;)
Niestety ciągle wysypuje się dokładnie tak samo :/ (Dorzucam ewentualny kod funkcji)
źródło: comment_gYm7CBUQiWkWxGo33SPIpF8u2Jk2Xk2O.jpg
Pobierz