Wpis z mikrobloga

@LubieDlugoSpac: ja chyba sobie ściągnę i będę naparzał w pracy xD

ile w to się kiedyś grało to jest niepojęte, frapsem miałem nagrane mnóstwo filmików i miałem robić stunt movie... ech kiedyś to było kurrrła

do dzisiaj kilka pojedynczych się zachowało na youtube xD
  • Odpowiedz
@kamyk190: oj dużo. wiadomo, że mapa nie jest duża i gra nie jest tak zaawansowana jak późniejsze edycje, ale przez większość fanów (a jest ich chyba najwięcej z całej serii GTA, zaraz obok piątki i SA) gra jest uznawana za najlepsze GTA w historii, świetny klimat i zajebista grywalność (mimo baaaardzo arcade'owego sterowania)
  • Odpowiedz
@wu_tang_LAN w sumie chętnie bym zagrał ale nie wiem czy nie będzie mnie nudzić, ogólnie odzwyczaiłem się od starszych gier ze słabą grafiką. Np ja jestem wielkim fanem gothica i ostatnio chciałem sobie zagrać w pierwszą część to strasznie słabo mi się grało właśnie ze względu na to że jestem za bardzo przyzwyczajony do ładnych obrazków
  • Odpowiedz
@wu_tang_LAN: Brat mojego męża z dziewczyną byli w tym roku w Los Angeles. Brat tyle grał w gta V, że znał to miasto i jak szukali toalety, to wiedział gdzie iść do centrum handlowego jakby to było jego miasto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz