Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wszelkiej maści mieszkania socjalne to rak nad raki. Jak można dać komuś mieszkanie socjalne za darmo, kiedy jest tyle robót jakie ci ludzie mogliby wykonywać. Np. sprzątać, ośnieżać, czy tam chvj wie co robić. No jak?!?!

@2giekonto: dzięki takim idiotom jak wszelkie lewactwo i związkowcy nie można takich robakow wyrzucać na bruk.
  • Odpowiedz
@PieceOfShit: Paaanie, to by trzeba całą telemetrię zakładać, komu by się chciało ;) ciekawe jak to rozwiążą, ale jednak jestem zdania że na karcie będą zapisane impulsy, szczególnie że było wspomniane że musisz z kartą i paragonem przyjść doładować
  • Odpowiedz
@Shatter: były dwie taryfy, jak zmiany na mirko - nocna i dzienna. Doładowywało się je osobno, a zmiana właśnie przychodziła o 21, więc gdy dziennej brakło, to czekało się na nocną. Nigdy nie było sytuacji, by obu nam brakło.
  • Odpowiedz
@Shatter: no właśnie nie. Był tylko jeden punkt w mieście, w którym można było kupić ten kod doładowujący i o 20.30 był on zwyczajnie zamknięty. :)
  • Odpowiedz
@wezsepigulke: @Vitrorum: @chciwykrasnolud: @MasterOfChaos:
z tego co pamiętam, to w 1998 była jeszcze ośmioletnia podstawówka; wniosek z tego taki, że pani 'czeba kompać' skończyła ją takim trybem, który został ostatnio wprowadzony;

a 9 lat wzięło się stąd, że rok szkolny rozpoczyna się we wrześniu jednego roku a kończy w czerwcu kolejnego(nie wierzę, że to piszę); zobaczcie chociażby swoje świadectwa ukończenia szkoły podstawowej, jeśli ktoś
  • Odpowiedz
  • 0
@Amishia trafiła mi się taka kwatera w Anglii, licznik na monety. Myślałem, że to jakiś odosobniony przypadek patologii a tu proszę...
  • Odpowiedz