@sylwke3100: no tak xD @blackmesa: chodzi chyba o łazienke w mieszkaniu. @Prokurator1990: jeszcze jak, co to za różnica czy płaci się miesięcznie 200 zł za wode czy doładuje sie z buta karte na te 200 zł ceny wody będą te same xD madka logic
@silownia mieszkałam kiedyś w miejscu, gdzie był prąd na kartę. Sprzedawali go tylko w jednym miejscu, więc co jakiś czas trzeba było się ustawić w długiej kolejce i powiedzieć "poproszę prądu za 50 złotych". Nigdy nie zapomnę też tego, jak on nagle się kończył i trzeba było czekać do 21 na zmianę taryfy... Współlokatorka nienawidziła tego miejsca, ale posiadła nową umiejętność - nauczyła się suszyć włosy nad kuchenką gazową... Ech... To
@raydex @Amishia @izawoj Tam gdzie na Śląsku operuje tauron to liczniki na kartę mają ludzie którymi z powodów dużych zaległości wyłączyli prąd i spłacili je.
@silownia: Na niewiele cała akcja się zda. Patolka przestanie się myć i spuszczać wodę w kiblu, przez co normalniejsi lokatorzy będą zmuszeni do wyprowadzki, a na ich miejsce przyjdzie jeszcze więcej patoli.
@silownia Taka że jak nie doładujesz karty to wody nie masz od razu. A zwlekając z zapłaceniem rachunku za wodę, możesz miesiącami korzystać zanim Ci odłączą. O to ten kwik!
@Amishia: Dokładnie też tak miałam! Z tym, że ogrzewanie było elektryczne (stare piece akomodacyjne), więc zdarzało się, że widziałyśmy góry coinów na koncie, a to się kończyło w mig i nagle nastawała ciemność.
@silownia: Wynajmowałem kiedyś mieszkanie z prądem przedpłaconym i właściwie zajebista sprawa to była. Łatwo i na bieżąco mogłem kontrolować zużycie prądu.
@blackmesa: chodzi chyba o łazienke w mieszkaniu.
@Prokurator1990: jeszcze jak, co to za różnica czy płaci się miesięcznie 200 zł za wode czy doładuje sie z buta karte na te 200 zł ceny wody będą te same xD madka logic
Ech... To
http://www.jaw.pl/2017/09/woda-na-karte-w-bloku-socjalnym-na-polnocnej/
Swoją drogą ładnie tam będzie teraz k----ć, przecież te świnie nie zapłacą za wode, a co za tym idzie nie umyją się już.
Komentarz usunięty przez autora
@Amishia
@izawoj Tam gdzie na Śląsku operuje tauron to liczniki na kartę mają ludzie którymi z powodów dużych zaległości wyłączyli prąd i spłacili je.
ten świat naprawdę schodzi na psy :/
O.o