Aktywne Wpisy

G06DbT +56
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Lolenson1888 +51
źródło: temp_file3907944061299699660
Pobierz

Hejo, już zaraz tydzień kolejny za pasem z moją grą. Cieszę się, że mogę w końcu pierwszy raz w życiu powiedzieć, że jestem pewien, że ukończę jakiś projekt ( ͡° ͜ʖ ͡°). Podłapałem przedwczoraj takiego znowu bakcyla, że wypisałem 5 stron w wordzie scenariusza. Do tego doszedł animowany ekran startowy z muzyką, namiastki dynamicznego oświetlenia (po prostu ciemniej jest w nocy) i pracuję nad kolejną mistyczną lokacją, która będzie nagłym zwrotem akcji w grze, gdy po chadzaniu po prymitywnej wioseczce lądujemy w sterylnym pomieszczeniu w klimacie minimalizmu lat 60tych (tu się wzoruję końcówką 2001: Space Odyssey). Jeżeli chcecie może usłyszeć jak to wygląda fabularnie, to spróbuję to jakoś szybko ująć:
Życzcie szczęścia kochani. Zaraz się studia zaczynają, także czasu mniej będzie, ale jestem dobrej myśli (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_FX4rm3qA5y3CXH9lXx9J9mq9yg8TZ5QI.jpg
Pobierzźródło: comment_PVllomvr60m9ZORCQU3WJjoF0Izf08Za.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@istotny: Wszystko okaże się być snem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)