Aktywne Wpisy

sarnamarna +40
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)
źródło: 1000019771
Pobierz
Kantar +1
Może ktoś mi wytłumaczyć reakcje w stylu „o k---a więc się zaczyna” na reddicie.
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran
Co niby. Iran walnie teraz resztkami rakiet i aktywuje bojówki na ataki baz USA.
USA z Izraelem dokończy bezkarny r--------l Iranu z powietrza i elo.
Co w tajemnicy Iran jednak miał milion atomówek, bo tylko wtedy taka reakcja jest uzasadniona.
#izrael #iran

@mirekmirkowski: To jest dobry przykład. Coś jak z tym tłumaczeniem cudownych wyleczeń raka rzekomym wstawiennictwem konkretnego świętego, bo przecież inaczej tego wytłumaczyć się nie da. Kiedyś nie dało się wytłumaczyć dlaczego ptaki unoszą się w powietrzu, a dzisiaj dokładnie potrafimy opisać to zjawisko. Proepidemicy nie
Komentarz usunięty przez autora
@ReginaPhalange Wiara w gusla nie jest wyjątkowa tylko dla Polskiego społeczeństwa. Niestety pewna część ludzi wierzy w takie rzeczy. Jedni wierzą w moc sprawcza Boga, inni chodzą do cyganki po wróżby, a jeszcze inni są proepidemikami czy homeopatami. Itp.
https://www.wykop.pl/link/3927363/#comment-48697677
Trzym się, a jak coś to walnij im lepa na ryj. I od razu drugiego ode mnie.
Komentarz usunięty przez autora