Aktywne Wpisy

yahoomlody +84
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +120
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Telewizor kilkuletni, 42" Philips
Załączam zapis rozmowy z konsultantem XD
Magda: Dzień dobry, śruby powinny być dołączone do uchwytu, jeśli nie były proszę zgłosić się do sprzedawcy 12:02:24
Miłosz: Sprzedawca twierdzi, że śruby powinny być dołączone do telewizora, twierdzi, że każdy z modeli może mieć dedykowaną inną długość śrub (odpowiednią dla danego modelu TV - taką by nie uszkodzić elektroniki) 12:03:58
Miłosz: Pozostałe śruby montażowe były w komplecie z uchwytem, brakuje jedynie tych wkręcanych w otwory w telewizorze 12:04:36
Magda: Nie zgodzę się ze sprzedawcą, ponieważ w tym modelu nie ma dołączonych do zestawu śrub, śruby powinny być w zestawie z uchwytem ściennym 12:07:49
Miłosz: Ok, w takim razie jaki rozmiar śrub Państwo zalecają do montażu tego telewizora? 12:08:46
Miłosz: W instrukcji niestety nie ma takiej informacji 12:09:25
Magda: Nie posiadamy niestety danych na temat rozmiaru śrub 12:09:27
Magda: Zgadza się, my rówież mamy dostęp tylko do tych danych które są w instrukcji oraz w karcie produktu 12:10:00
Miłosz: A gdzie mogę zdobyć taką informację? Sprzedawca uchwytu powiedział, że może dosłać mi śruby, tylko muszę dowiedzieć się jaki rozmiar zaleca producent telewizora czyli Państwo 12:10:11
Miłosz: W takim razie kto jak nie producent telewizora posiada taką wiedzę? 12:10:32
Magda: Rozumiem Pana, niestety nie mamy takich informacji 12:10:55
Miłosz: A gdzie mogę taką informację zdobyć? 12:11:05
Magda: Nie mamy takich informacji 12:11:49
Miłosz: Chce mi Pani powiedzieć, że Philips wyprodukował telewizor, który sprzedał mi za prawie X tysięcy złotych, a teraz nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie jakie zastosować śruby do montażu? Dobrze rozumiem? 12:12:45
Magda: Przykro mi, chciałabym Panu pomóc, niestety nie potrafię 12:13:12
Miłosz: Rozumiem, z kim w takim razie jak nie z producentem powinienem sie skontaktować w tej sprawie? 12:13:34
Magda: Nie jestem produceniem, infolinia jest wsparciem technicznym dla klientów, nie posiadamy takich danych 12:14:25
Miłosz: Wsparciem technicznym dot. produktów firmy Philips, którego właśnie potrzebuję. 12:15:00
Sesja czatu zamknięta przez agenta
XDDD
#philips #telewizory
Szczególnie, że tv duży i ciężki :/
Wkręć ręką na czuja, i potem możesz ewentualnie śrubokrętem sprawdzić ile jeszcze możesz dokręcić.
Śruby nie są z plasteliny, uchwyt też nie.