Wpis z mikrobloga

@cellista: Piekny profil z Wroclawia z avatarem szarego wilczka nalezacy do chlopczyka o tym samym imieniu... Czesto droczyl sie z kotem, podobniez jak tu kot droczy sie z "kolegami".
A Wojtas agresywnie stawal w kota obronie atakujac mnie.. Kot ma wielu adoratorow, nie tylko byl autorytetem dla Solczak..
  • Odpowiedz
@stopmanipulacji1111: Dla Magdy? Wszystko możliwe? Tylko jak do tego dojść? Ona już tego nie wyjaśni, a od początku wszyscy mówili (łącznie z rodziną), że to była jej inicjatywa? I pożyczyła pieniądze od ojca? A ciekawe, czy kupowała bilet przed internet czy osobiście? Chyba osobiście?
  • Odpowiedz
@cellista: Eventy firmowe, PR, tłumaczenia medyczne.. sposobność do zatrudnienia dla zabawy swoich trolli w pseudospołecznictwie.. Właściciel młody wilczek ryży z lekka przyciemniany, zleceniodawca..

ad
"

zapowiada się gorąca jesień pełna wrażeń i zwrotów akcji. Gdybyś chciała kontakwać się ze mną pisz na skrzynkę
  • Odpowiedz
@cellista: co Ty opowiadasz....? cytujesz mi kornera i jego spekulacje? Rozumiem, że pierwsza zasada, to nie ufać, ale jak masz już takiego nosa, to trochę zobowiązuje.. ale nic to, o firmie FL czytałam. Nie wiesz, co myślę, bo nie muszę tego na głos wypowiadać. Po czynach ich poznacie,wszak.
  • Odpowiedz
"Fakt "stare" mogły iść w menagerkę, albo coś co nazywałam pseudospołecznictwem, rodzaj gry wstępnej, licząc na finałowe uciszenie wUjkiem.. Tak jakby je nie chciano ruszać kijkiem, czy inaczej w naturalny sposób nie potrafili już oddawać się prokreacji..

nie pogardzą i 50 latką, w końcu w światku i "branży" w ciągu ostatniego 20-lecia, kiedy rozwinął się ten rodzaj sutenerstwa wraz z rozwojem informatyczno-technologicznych nowinek i takie już na stałe osiąść musiały.. "

Czyżby
  • Odpowiedz
Eventy firmowe, PR, tłumaczenia medyczne.. sposobność do zatrudnienia dla zabawy swoich trolli w pseudospołecznictwie.. Właściciel młody wilczek ryży z lekka przyciemniany, zleceniodawca..

@cellista: To dlatego Lamparci nie tykają Chabierów....
  • Odpowiedz
@cellista: Pietrek został wyklęty z sekty handlarzy, entuzjasta kundalini adept Himavantii, kundelek Agory, ściągnięty nasmyczek z Białegostoku z ramienia Saggitty.. doskonale orientuje się w cenach i podaży. Najprawdopodobniej wyklęcie nastąpiło z powodu jego nieumiejętności zdobywania zwierzyny niż z głosów własnego sumienia..
Tomek wśród swoich koleżanek uchodził za właściciela mniejszego korzenia..
A może ten Patryk podłożony z klubu gejowskiego, któremu lampy do marihuany spaliły mieszkanie jego? Takimi płociami też we mnie
  • Odpowiedz