Wpis z mikrobloga

@stopmanipulacji1111: Nie bardzo rozumiem, aby ktoś, kto ucieka, był władny i miał kompetencje do sprzątania... chyba, że, wiedząc, iż monitoring działa, zostawiasz tu "bezpieczne" ślady, niech szukają dalej sami..?

Moja droga nigdzie nie uciekam, jestem zlokalizowana :) Aczkolwiek jestem/byłam niedostępna. Można być jednocześnie niedoścignionym kąskiem, być władczym i mieć zasady :) Mało tego.. Dodam więcej odnosząc się do pociesznej brunhildy:)

@Brunhilda2: " ale ma tę rzadką zdolność do przyjmowania dowolnej
@cellista: Arogancja pozwala trzymać potrzebny dystans, natomiast niestety tuszuje intencje.... nie wiadomo już wtedy po której stronie się jest. Niebezpieczne to jest dla samych uczestników dyskursu, bo oni nie chcą teoretyzować, nic to nie wnosi konkretnego dla rozstrzygnięć, pewnie z Twojego punktu widzenia sprawa jest bardziej zawiła niż zgłoszenie czegoś na komisariat..... tu pewnie Twój śmiech uzasadniony... Nie koniecznie jest zasadność, by wytaczać działa do wszystkich, nie wszyscy są tu dla
@stopmanipulacji1111: Dysocjacja pozwala zachowywać mi dystans, rozszczepienie i widzenie siebie w 3-osobie na uniesienie się nieco ponad. Wyciągając jedną z osobowości chronię skrzywdzoną. Rodzaj ekshibicjonizmu, który tutaj wykorzystuję do własnych potrzeb, na który sobie pozwalam bo posiadam jeszcze mnogie rezerwuary nieudostępniane. Jestem za bardzo wrażliwa, żeby wszystko chłonąć, znosić, poświęcać się.
Nie powinno się ode mnie wymagać, abym sięgała po te rezerwuary wobec inwigilatorów, którzy postanowili odgrywać tutaj bohaterów.
@cellista: Tylko czy czy wszyscy, których tak postrzegasz są napewno nimi? Mam na myśli tutaj, może przez niedowierzanie powstaje tarcie w komunikacji...no i dlaczego? Czy musisz to z siebie wyrzucić czy wierzysz, że odbije się i poleci dalej...?Jeśli nie zostaniesz zrozumiana, Twój udział nic nie da, chyba, że potrzebujesz tego..
@kknnoo

Tego nie wybaczę - lądujesz na czarnej :]

Czy powyższe ma się odnosić do:

@cellista: Pytanie jaki wobec mnie miał/mieli plany? Sądząc po wypadkowych zdarzeniach z M.Ż. można przypuszczać.. Chyba że .. no właśnie, wspominał o tym @Evergreengo ostatecznie upchnęli taką, która miała dla nich strategicznie mniejsze znaczenie i ktoś/osoby wycofali się z jakiś powodów z mojej sprzedaży dostrzegając mój potencjał do zaangażowania się innego rodzaju. Królowej... Czyżby ktoś dostrzegł
@cellista: Piekny profil z Wroclawia z avatarem szarego wilczka nalezacy do chlopczyka o tym samym imieniu... Czesto droczyl sie z kotem, podobniez jak tu kot droczy sie z "kolegami".
A Wojtas agresywnie stawal w kota obronie atakujac mnie.. Kot ma wielu adoratorow, nie tylko byl autorytetem dla Solczak..
@stopmanipulacji1111: Dla Magdy? Wszystko możliwe? Tylko jak do tego dojść? Ona już tego nie wyjaśni, a od początku wszyscy mówili (łącznie z rodziną), że to była jej inicjatywa? I pożyczyła pieniądze od ojca? A ciekawe, czy kupowała bilet przed internet czy osobiście? Chyba osobiście?
@cellista: Eventy firmowe, PR, tłumaczenia medyczne.. sposobność do zatrudnienia dla zabawy swoich trolli w pseudospołecznictwie.. Właściciel młody wilczek ryży z lekka przyciemniany, zleceniodawca..

ad
"

zapowiada się gorąca jesień pełna wrażeń i zwrotów akcji. Gdybyś chciała kontakwać się ze mną pisz na skrzynkę ryżego. @1korner

"
@1korner, @stopmanipulacji1, @brunhilda, @kknnoo, @Evergreengo

ad
"

1korner 1 tydz. temu
+2 

@Brunhilda2: Centrala nie widzi potrzeby zwiększania
@cellista: co Ty opowiadasz....? cytujesz mi kornera i jego spekulacje? Rozumiem, że pierwsza zasada, to nie ufać, ale jak masz już takiego nosa, to trochę zobowiązuje.. ale nic to, o firmie FL czytałam. Nie wiesz, co myślę, bo nie muszę tego na głos wypowiadać. Po czynach ich poznacie,wszak.
"Fakt "stare" mogły iść w menagerkę, albo coś co nazywałam pseudospołecznictwem, rodzaj gry wstępnej, licząc na finałowe uciszenie wUjkiem.. Tak jakby je nie chciano ruszać kijkiem, czy inaczej w naturalny sposób nie potrafili już oddawać się prokreacji..

nie pogardzą i 50 latką, w końcu w światku i "branży" w ciągu ostatniego 20-lecia, kiedy rozwinął się ten rodzaj sutenerstwa wraz z rozwojem informatyczno-technologicznych nowinek i takie już na stałe osiąść musiały.. "

Czyżby
Eventy firmowe, PR, tłumaczenia medyczne.. sposobność do zatrudnienia dla zabawy swoich trolli w pseudospołecznictwie.. Właściciel młody wilczek ryży z lekka przyciemniany, zleceniodawca..

@cellista: To dlatego Lamparci nie tykają Chabierów....
@cellista: Pietrek został wyklęty z sekty handlarzy, entuzjasta kundalini adept Himavantii, kundelek Agory, ściągnięty nasmyczek z Białegostoku z ramienia Saggitty.. doskonale orientuje się w cenach i podaży. Najprawdopodobniej wyklęcie nastąpiło z powodu jego nieumiejętności zdobywania zwierzyny niż z głosów własnego sumienia..
Tomek wśród swoich koleżanek uchodził za właściciela mniejszego korzenia..
A może ten Patryk podłożony z klubu gejowskiego, któremu lampy do marihuany spaliły mieszkanie jego? Takimi płociami też we mnie rzucali?
@cellista: Pietrek został wyklęty z sekty handlarzy, entuzjasta kundalini adept Himavantii, kundelek Agory, ściągnięty nasmyczek z Białegostoku z ramienia Saggitty.. doskonale orientuje się w cenach i podaży. Najprawdopodobniej wyklęcie nastąpiło z powodu jego nieumiejętności zdobywania zwierzyny niż z głosów własnego sumienia..

Tomek wśród swoich koleżanek uchodził za właściciela mniejszego korzenia..

A może ten Patryk podłożony z klubu gejowskiego, któremu lampy do marihuany spaliły mieszkanie jego? Takimi płociami też we mnie rzucali?
@cellista: Kot to zatrudniony przeze mnie Jacek. Mozecie sprawdzic w Zusie.. Mial mozliwosc dorobienia kluczy do mojego mieszkania, kiedy sie zorientowalam.. Mogl z kolega Solczak zagazowac moja rodzine, zgwalcic mnie i moje dzieci.
@cellista: Nie odpowiedziales @1korner. Powtorze.. Czemu miala sluzyc proba wyludzenia kwoty w wysokosci kilku tysiecy zlotych od mojego pelnomocnika? Kilka tysiecy kot, kilka Solczak, kilka Magdalena... Czyzby koszta przerosly zyski? Komu zescie za inwestycje winni.... Nie mozesz przelknac, ze miales kobiete szefa, ktora miala powody zwolnic w trybie natychmiastowym? Nie udawaj, ze jako rosyjski troll starej gwardii nie znasz metodyki, ktora opisal w wierszach Solczak, ktory traktowal cie jako autorytet
Herbert to to nie jest. Wolę Twoje wytwory, podszyte wódą, prochami i próżnią w głowie, wypełniającą czas między elektrowstrząsami na kolejnym turnusie all inclusive w Tworkach. @1korner

Czyli nie liczyłeś na wspólny trójkącik jako podkładany Murzyn od czarnej roboty?
ad:

"Mnie podrzucili/by kogoś innego kalibru, jednego ze swingersów czy nie.. Np. takiego kota i gościa od czarnej roboty. Scenariusz się posypał bo zakochany w kocie we mnie samej mógł dostrzec w jakimś
I się okaże, że trzon śląskiego podziemia kulturalnego wyda tomik wierszy Solczaka spod znaczka agory.. a sam Solczak okaże się promotorem Kajetana. Ot ynteligencja wyłożyłaby nóżki niczym prawdziwa prostytutka a nie te z których chcieliby zrobić.. Wśród nich ewangeliści, choć części zawsze było bliżej himavanti ;)

@1korner: Skoro ganisz zakochanego w kocie a przynajmniej z pozoru jego literaturę: Co na to Małgorzata Ewelina D. członkini STOWARZYSZENIA LITERACKO Artystycznego: POLSKIE PODZIEMIE KULTURALNE