Aktywne Wpisy
zimwabwe +95
Jutro jadę odebrać auto od mechanika...
Stoi od miesiąca, a naprawa miała wynieść 3300 bo na tyle się ugadaliśmy. Dziesiątki wykonaych telefonów i udało się ustalić datę odbioru ale z kwotą 6300 :(((
Mam umówionego prawnika i wbijam z policją. Płacę 3300 i na resztę się nie zgadzam. Policja pomoże mi wyjechać z warsztatu, bo majster mówi że nie odda fury, a ja nie mam zamiaru się szarpać. Umowy nie spisaliśmy więc
Stoi od miesiąca, a naprawa miała wynieść 3300 bo na tyle się ugadaliśmy. Dziesiątki wykonaych telefonów i udało się ustalić datę odbioru ale z kwotą 6300 :(((
Mam umówionego prawnika i wbijam z policją. Płacę 3300 i na resztę się nie zgadzam. Policja pomoże mi wyjechać z warsztatu, bo majster mówi że nie odda fury, a ja nie mam zamiaru się szarpać. Umowy nie spisaliśmy więc
Jakich cech jako mężczyźni najbardziej pożądacie w kobietach?
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #relacje #kobieta #mezczyzna
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #relacje #kobieta #mezczyzna
#magdazuk #wykop
Moja droga nigdzie nie uciekam, jestem zlokalizowana :) Aczkolwiek jestem/byłam niedostępna. Można być jednocześnie niedoścignionym kąskiem, być władczym i mieć zasady :) Mało tego.. Dodam więcej odnosząc się do pociesznej brunhildy:)
Nie powinno się ode mnie wymagać, abym sięgała po te rezerwuary wobec inwigilatorów, którzy postanowili odgrywać tutaj bohaterów.
Tarcie mi nie przeszkadza, obnaża drugą stronę, widzę ich nagich..
Czy powyższe ma się odnosić do:
A Wojtas agresywnie stawal w kota obronie atakujac mnie.. Kot ma wielu adoratorow, nie tylko byl autorytetem dla Solczak..
ad
"
"
@1korner, @stopmanipulacji1, @brunhilda, @kknnoo, @Evergreengo
ad
"
1korner 1 tydz. temu
+2
@stopmanipulacji1111: Niepotrzebnie kłamiesz, za darmo zlecenia nie weźmiesz a i kto miałby je sfinansować? Ja ku/wą jego nie jestem...
Czyżby
@cellista: To dlatego Lamparci nie tykają Chabierów....
Tomek wśród swoich koleżanek uchodził za właściciela mniejszego korzenia..
A może ten Patryk podłożony z klubu gejowskiego, któremu lampy do marihuany spaliły mieszkanie jego? Takimi płociami też we mnie rzucali?
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_YAvZNXLFzY8zwa2K6dbiNHUGA2qmmKTT.jpg
Czyli nie liczyłeś na wspólny trójkącik jako podkładany Murzyn od czarnej roboty?
ad:
@1korner: Skoro ganisz zakochanego w kocie a przynajmniej z pozoru jego literaturę: Co na to Małgorzata Ewelina D. członkini STOWARZYSZENIA LITERACKO Artystycznego: POLSKIE PODZIEMIE KULTURALNE
Na start nazwisko kornera wystarczy