Wpis z mikrobloga

@stopmanipulacji1111: Profil Karoliny blondynki uciekajacej przed sekta, wszyscy mieli ja kochac i lasic sie na jej majatek.. Ona musiala wiedziec, ze tykaja dzieci, stad mogla miec opory.. Kot wie. Nawet otrzymywalam zadziorne maile w ramach solidaryzowania sie przesladowanych kobiet: "do zobaczenia w prokutaturze zaloz ladna sukienke". Wiedziala jak ich wszystkich traktuje.. Juz dawno z donosow pisali, ze maja wtyki w prokuraturze. Mozna bylo odniesc wrazenie wrecz, ze sie tym przechwalali..
  • Odpowiedz
@cellista: Strach jest wszechobecny. Zanim znalazłam się w tym punkcie, gdzie jestem, byłam przekonana, że KK musiała wiedzić za dużo i "nie mogła" odejść z tą wiedzą. Nawet brałam pod uwagę, że zarabiała na zdobywaniu "nowego towaru", że "święta nie była" a może to miało początek w szantażu i przymusie współpracy..?Nic nie daje prawa do morderstwa.
Nie ma słów, żeby wyrazić krzywdę kobiety doznaną przez kobietę.... nie mówiąc już o
  • Odpowiedz
@cellista: Fajny kot w butach i aga, ale te psia strefa intymna pieska musi zostać zakryta. Nikt bybnie chcial by jego miedzynoze bylo tak dostępne dla przypadkowych oczu.
  • Odpowiedz