Wpis z mikrobloga

@cellista: Pietrek został wyklęty z sekty handlarzy, entuzjasta kundalini adept Himavantii, kundelek Agory, ściągnięty nasmyczek z Białegostoku z ramienia Saggitty.. doskonale orientuje się w cenach i podaży. Najprawdopodobniej wyklęcie nastąpiło z powodu jego nieumiejętności zdobywania zwierzyny niż z głosów własnego sumienia..

Tomek wśród swoich koleżanek uchodził za właściciela mniejszego korzenia..

A może ten Patryk podłożony z klubu gejowskiego, któremu lampy do marihuany spaliły mieszkanie jego? Takimi płociami też we mnie
  • Odpowiedz
@cellista: Kot to zatrudniony przeze mnie Jacek. Mozecie sprawdzic w Zusie.. Mial mozliwosc dorobienia kluczy do mojego mieszkania, kiedy sie zorientowalam.. Mogl z kolega Solczak zagazowac moja rodzine, zgwalcic mnie i moje dzieci.
  • Odpowiedz
@cellista: Nie odpowiedziales @1korner. Powtorze.. Czemu miala sluzyc proba wyludzenia kwoty w wysokosci kilku tysiecy zlotych od mojego pelnomocnika? Kilka tysiecy kot, kilka Solczak, kilka Magdalena... Czyzby koszta przerosly zyski? Komu zescie za inwestycje winni.... Nie mozesz przelknac, ze miales kobiete szefa, ktora miala powody zwolnic w trybie natychmiastowym? Nie udawaj, ze jako rosyjski troll starej gwardii nie znasz metodyki, ktora opisal w wierszach Solczak, ktory traktowal cie
  • Odpowiedz
Herbert to to nie jest. Wolę Twoje wytwory, podszyte wódą, prochami i próżnią w głowie, wypełniającą czas między elektrowstrząsami na kolejnym turnusie all inclusive w Tworkach. @1korner

Czyli nie liczyłeś na wspólny trójkącik jako podkładany M----n od czarnej roboty?
ad:

"Mnie podrzucili/by kogoś innego kalibru, jednego ze swingersów czy nie.. Np. takiego kota i gościa od czarnej roboty. Scenariusz się posypał bo zakochany w kocie we mnie samej mógł dostrzec w jakimś stopniu swój
  • Odpowiedz
I się okaże, że trzon śląskiego podziemia kulturalnego wyda tomik wierszy Solczaka spod znaczka agory.. a sam Solczak okaże się promotorem Kajetana. Ot ynteligencja wyłożyłaby nóżki niczym prawdziwa p---------a a nie te z których chcieliby zrobić.. Wśród nich ewangeliści, choć części zawsze było bliżej himavanti ;)

@1korner: Skoro ganisz zakochanego w kocie a przynajmniej z pozoru jego literaturę: Co na to Małgorzata Ewelina D. członkini STOWARZYSZENIA LITERACKO Artystycznego: POLSKIE PODZIEMIE
  • Odpowiedz
@cellista:

Kot to 1korner, wiesz o tym.. który postanowił zdaje się poczęstować kolegę /ujem.

Mam podać również nazwisko Pietrka i zesłanego na mnie recydywisty?

Na start nazwisko kornera wystarczy
  • Odpowiedz