Aktywne Wpisy
framugabezdrzwi +673
w końcu ktoś powiedział że te wywiady w samochodzie są z dupy
spirityfree +96
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Dziewczyna 15/16 lat, 3 klasa gimnazjum.
Nie jest w stanie:
- powiedzieć co to są liczby pierwsze
- określić mediany z 5 cyfr
- skrócić ułamka 4/12
- wyliczyć średniej arytmetycznej z 12 liczb
- w pamięci wykonać działania 75:25
- powiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo tego, ze przy pojedynczym rzucie kością wypadnie jej parzysta liczba oczek
#quovadisswiecie
@Shyvana: ja chyba medianę dopiero w liceum miałem
Zastanawia mnie logika tej jakże często przytaczanej na wykopie wypowiedzi. Jak to jest, że dziewczynka, która ledwo odrosła od ziemi "robi loda" (cudzysłów, bo to #!$%@?) lepiej od kobiety, która robi loda od lat? A może dziewczynka też ma doświadczenie, w końcu ma już 15-16 lat, więc pewnie zaczęła w wieku 12 lat, no bo przecież kobiety to #!$%@?, co nie
#!$%@?, ogranicz tą spację
@samuraj24: chwalisz to, czy się żalisz?
@zielonka_motzno mi jest jej żal. Co innego uczyć materiału jaki powinna przerabiać osoba w 3 gimnazjum, co innego z prawie dorosła dziewczyna powtarzać material z podstawowki.
@shinman jest mi przykro, bo z takimi zaległościami bedzie im ciężko w
a co jeśli powiem, że nie umiem tabliczki mnożenia? Jakoś nie przeszkodziło mi to w zdobyciu mgr inż. i dalej nie przeszkadza w zarabianiu pieniędzy na poziomie wykopowych programistów.
Rzeczy typu dzielenie w pamięci to może przydadzą się Wam jak będziecie siedzieć na kasie w biedronce, przy wydawaniu reszty.
W życiu nie potrzeba bezmyślnego rozwiązywana zadań, tylko umiejętności myślenia, rozwiązywania problemów przy pomocy dostępnych narzędzi (nawet
Uwaga podaję prawidłowe odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111!!!!!!!!!!!!!!jedenjeden11!!!!
Liczby naturalne które dzielą się tylko przez siebie same i 1.
Szeregujemy od najmniejszej do największej i bierzemy środkową (trzecią) cyfrę
1/3
Biorę liczby sumuje i dzielę przez 12.
3