Wpis z mikrobloga

@framugabezdrzwi: dziennikarze jak politycy, nigdy nie przyznają że nie mają racji

Btw z tego co pamiętam z jednego programu, zaproszona Pani chętnie by zaporę na wschodniej granicy zlikwidowała i rozwiązała problem inaczej. Jak? Nie powiedziała XD
  • Odpowiedz
@framugabezdrzwi: oczywiście że ma racje co to za pomysł jeździć po mieście i robić wywiad w samochodzie jak można normalnie usiąść w jakimś studio a jak nie ma się studia to można w kawiarni jakiejś albo coś no nie wiem nawet w parku co to za głupota robić wywiad w aucie XD
  • Odpowiedz
@framugabezdrzwi: ogólnie jeżdżenie bezcelowe jest c-----e
1. Marnujesz zasoby
2. Marnujesz czas innych ludzi (zagęszczacz ruch na drodze, co prowadzi do korków)
3. Niepotrzebnie stwarzasz zagrożenie (zwłaszcza jak prowadzisz k---a program, nie da się skupić w 100% na drodze)
  • Odpowiedz
  • 186
@framugabezdrzwi: gdyby ten wywiad był w trasie to jeszcze można porozmawiać. Ale jeżdżenie po mieście sprawia, że ani w pełni nie skupiasz się na drodze ani na swoim rozmówcy. Ja kiedyś myślałem, że oni jednak tego swojego rozmówcę to gdzieś wiozą, a nie ze jeżdżą w kółko bes sensu aby ładnie wyglądało xD
  • Odpowiedz
i ta dziennikarka która albo rżnie głupia albo nie rozumie co jest złego w bezcelowym jeżdżeniu po mieście

@KonwersatorZabytkow: Oczywiście, że rozumie, ale co ma powiedzieć? Taki prikaz, a jak sie nie podoba to wyjazd.

Rok lub dwa i już będzie inna moda, może jakimś cudem mądrzejsza.
  • Odpowiedz
@framugabezdrzwi: mogliby spacerować jak już chcą być cool, te wywiady w samochodach to jest taki idiotyzm, że szkoda gadać. I nie chodzi mi o ekologię, oni po prostu nie są skupieni na rozmowie i ciężko się tego słucha
  • Odpowiedz