Aktywne Wpisy

Deemoon +75
#mecz Odpuściłem sobie oglądanie tego spotkania bo stwierdziłem c--j mnie obchodzi 3 miejsce na mundialu a tu się okazuje, że chyba ominąłem mecz roku...
źródło: obraz_2026-07-19_010253624
Pobierz
michalxd21 +62
XD i k---a taki kiep będzie się tytułował dziennikarzem.
Mecz był ponadprzeciętny, wybitny i ciekawy. Ale na pewno nie najlepszy. Nie było tu wielkich historii, przełamań czy walki o punkty. Wyglądał tak jak wyglądał bo jedna z ekip wyszła do niego na wyjebce, a po połówce wjechała motywacja że przypał. Wystarczy spojrzeć na reakcje piłkarzy po meczu by wiedzieć że ciężko to tytułować najlepszym meczem w historii.
Finał mundialu z Kataru co
Mecz był ponadprzeciętny, wybitny i ciekawy. Ale na pewno nie najlepszy. Nie było tu wielkich historii, przełamań czy walki o punkty. Wyglądał tak jak wyglądał bo jedna z ekip wyszła do niego na wyjebce, a po połówce wjechała motywacja że przypał. Wystarczy spojrzeć na reakcje piłkarzy po meczu by wiedzieć że ciężko to tytułować najlepszym meczem w historii.
Finał mundialu z Kataru co
źródło: image
Pobierz

Co lubię/akceptuję w działaniach PIS
Czyli jak w wyborach i referendach :). Nie ma opcji, którą chciałbyś wybrać.
Jaki wyzysk masz ma myśli? Jeśli podatki, to się zgodzę, ale trzeba uważać, bo "wysysk" to popularne hasło socjalistów szczujących leniwych leniwych, niewykwalifikowanych lub ogólnie niezaradnych ludzi na przedsiębiorców.