Wpis z mikrobloga

@gumioki: O jak kisne XD
To jest takie kontrastowe, z zalozenia wedrowki po górach = spokój, relaks, pogoda ducha, a tu tak z p---y jakiś zawadiaka zaczyna jechać po każdym potencjalnym kliencie XD

Tak jak ci golfiści z youtuba. Spokojny, relaksujacy sport wymagajacy skupienia, a jak ktos zaczepi to gonia i n----------a kijami xDDDDDDD
  • Odpowiedz
dawno się tak nie pośmiałem z frustrata XD aż mi się historia z dzieciństwa przypomniała, jakieś 20 lat temu chodząc jeszcze do podstawówki w bloku kumpla mieszkał taki dziad który nam zabraniał grać w piłkę, konfidencił do rodziców, darł ryja że mu wszystko nie pasuje... więc dzwoniliśmy do niego dla beki udając księdza z parafii że nie daje na tace i ma zacząć dawać więcej, z przychodni chorób zakaźnych że roznosi choroby
  • Odpowiedz
@gumioki: Gość który prowadzi te "szkolenia" powinien stanąć przed odpowiednimi służbami bo świadomie czy nie, nie wiem naraża ludzi na niebezpieczeństwo. Widać na zdjęciach ten ich profesjonalizm. Sam prowadzący stronę był ratowany 2x w ciągu jednego tygodnia przez śmigło TOPR... W każdym razie nie wiem czyja to sprawka ale gratuluje akcji bo się uśmiałem szczerze. Sam "organizator szkoleń" wczoraj w wątku na Tatromaniaku (bo jest mega obszerny) wbił i zaczął
  • Odpowiedz