@hphp123: Podejrzewam, że będzie modyfikator, który sprawi, że np. KMy przez to nie przejdą/heat się zablokuje pewnie. @Francisco_dAnconia: Kłoda drewna mnie tak bawi. :)
@Francisco_dAnconia: Bo w grze to będzie służyć jako pancerz reaktywny. A na zywo to nie wiem... Jak przeciwnik zaatakuje od morza, to mozna tej kłody jak torpedy użyć? Zgadłem?!
@Vasek: Jak się czołg zakopie w błocie, to mocujesz taką belkę do obu gąsienic z przodu. Ruszenie do przodu przeciąga taką belkę pod czołgiem wyciągając go. A w grze bardziej jako ozdoba, ciekawostka. Wpływ na pociski raczej nie będzie znaczący, zwłaszcza biorąc pod uwagę umiejscowienie tej belki.
Reaktywny pancerz zawiera ładunek wybuchowy. A to chyba nie jest jakaś odmiana wybuchającej sosny (;
#warthunder
źródło: comment_N8VyNK4Y8hBcVFRYjGKlBLNa9ChkH0mG.jpg
Pobierz@Francisco_dAnconia: Kłoda drewna mnie tak bawi. :)
A w grze bardziej jako ozdoba, ciekawostka. Wpływ na pociski raczej nie będzie znaczący, zwłaszcza biorąc pod uwagę umiejscowienie tej belki.
Reaktywny pancerz zawiera ładunek wybuchowy. A to chyba nie jest jakaś odmiana wybuchającej sosny (;
Żebyś sięnie zdziwił, jak ta sosna będzie wybuchać :D
@Francisco_dAnconia: Brzozy
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Nie wycinaj fragmentu z kontekstu, wklej całe zdanie.
2. Myślałem, że jak użyję '?!' zamiast emotki, to jednak ludzie wyczają, że rzucam sarkazmem. No pomyliłem się, bywa.
Komentarz usunięty przez moderatora