Aktywne Wpisy

aa-aa +483
Właśnie w radiu jakiś koleś opowiada że problemem jest to że w Polsce są ściągane ciągle używane samochody i jego rozwiązaniem jest to żeby Polacy przestali kupować używane samochody a zaczęli kupować po prostu samochody nowe z salonu facet jest po prostu genialny tak proste rozwiązanie a tyle ludzi na to nie może wpaść fajnie tu z rana naprawdę ekspertów różnych posłuchać w różnych dziedzinach

krucjan +13
Długo wyczekiwałem i kupiłem w końcu baldura na promce w sumie dopiero zacząłem ale muszę wam powiedzieć, że trochę ostudził się mój zapał. Po tym jak się nasłuchałem jak ta gra wręcz ratuje dzisiejszy gejming liczyłem na wsiaknięcie w nią jak bagno od pierwszych chwil, że nie będą widział kiedy pół dnia zleciało jak się zagram tym czasem jest na razie, cóż... średnio.
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie
Poczynając od sterowania
Brakuje mi większego zooma.
Przyśpieszanie

#usunkonto nie wchodzi w grę bo należymy już do grona pomarańczek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Spośród plusujących nasz wpis wyłonimy przy użyciu #mirkorandom dwie osoby, do których wyślemy zwariowaną grę imprezową Garbage Day oraz nową karciankę Medici.
Zachęcamy do obejrzenia krótkiego spotu o Garbage Day oraz dłuższej recenzji Medyceuszy.
Dodatkowo na hasło WYKOP przy zamówieniu, otrzymacie 5% zniżkę na zakupy w naszym sklepie internetowym (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Śmiało wołajcie nas jeśli macie jakiś problem, pytanie lub szukacie rady związanej z #grybezpradu
Wynik losowania ogłosimy w niedziele, wieczorem. Przypominamy, że zielonki też biorą udział!
#gryplanszowe #planszowki #gamiko
źródło: comment_486Fo7XCguz7CntMRvn1gzekZ3wlzS4c.jpg
Pobierz@Melt: Nie jest, otrzymali od nas grę do recenzji.
@pavel999: Nie w naszym przypadku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Krótki przykład rozgrywki :)
źródło: comment_U9o9nJcpwaWqazVIE40Q2ZGNlB7EHr32.jpg
Pobierzźródło: comment_cSARau77gDQXzYAFQJXkbu6gvt06wbN3.jpg
Pobierz@loza__szydercow: Hej! Czekamy na czarną Lożę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Mam dla was konkurs, wyślijcie mi po kilka gier każdy, a ja będę plusował wpisy tego, kto wyśle lepsze ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
źródło: comment_J5WkFLVxrI214wI4YsIWnMCM2ZHpq8mv.jpg
Pobierz