Aktywne Wpisy
grav1 +546
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

alkoJezus +115
No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
źródło: temp_file8372626651587661528
Pobierz

BTW. dziwne ze w Polsce lewacy popieraja Unie Chrzescijansko(!)-Demokratyczną
@Goofas: Z ich punktu widzenia to nie był błąd. To na dobrą sprawę jedyne oprócz 500+, czym mogą się 'chwalić'. To nieszczęście dla Polski, tak, ale PiS krótkoterminowo na tym dobrze wychodzi.
@stan-tookie-1: No toż piszę, wina Merkel że 60-70 lat temu Francuzi (i to rządy jak najbardziej prawicowe) sprowadzili sobie do pracy mieszkańców kolonii, po czym stwierdzili, że problem tworzących się gett etnicznych rozwiąże się kiedyś sam. Mieszkanie przez nich łapami w każdym kryzysie politycznym w północnej Afryce też pewnie wina Merkel. Hej, istnienie Legii Cudzoziemskiej też
A na kogo ci biedni Niemcy mają głosować jak nie zgadzają się z polityką imigracyjna Merkel?
CDU przyjmujemy uchodźców
SPD przyjmujemy uchodzcow
Zieloni.. wincyj
Linke
@stan-tookie-1: Jak się sprowadza ludzi do pracy, nic nie robi dla ich integracji, a chcących się integrować dyskryminuje, to tak, ma się problemy. No bardzo dziwne. Tym niemniej, nie rozmawiamy o Francji, która ma wlasną specyficzną historię i własne specyficzne problemy kompletnie nie związane z przyjmowaniem uchodźców, tylko o Niemczech z ich milionem uchodźców i imigrantów i Polsce.
W każdym
Innymi słowy akurat Shengen pozwala otworzyć granice przez każde państwo, które chce to zrobić.
Taki migrant dopuszcza się jednocześnie nielegalnego przekroczenia granicy wg unijnego prawa, tak że nie może on swobodnie poruszać się po unii europejskiej.
Merkel nie miała prawa otwierać granic,
A tu okazuje się, że nawet jeśli są to imigranci ekonomiczni, to nie są tacy źli jak się wydaje.