Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +215
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

#pilkanozna #kibice #pytanie
Jak mozna byc zagorzalym kibicem polskiej druzyny, przeciez to masochizm xD Mam im kibicowac tylko dlatego bo maja siedzibe kilkaset km od mojej miejscowosci zamiast kilka tys km? (w mojej miejscowosci nie ma zadnej
Komentarz usunięty przez autora
https://www.youtube.com/watch?v=xN1WN0YMWZU
W Polsce musisz kibicować drużynie w zależności od miejsca urodzenia a w niektórych miastach dzielnicy. I spoko, każdy z nas chcąc nie chcąc się z tym utożsamia. Tylko poziom piłki od B-klasy do Ekstraklasy jest bardzo podobny, i nie ważne co to za mecz to i tak nie da się tego oglądać.
A jeśli jestem kibicem zagranicznego klubu, znam cały skład, mogę CI podać podstawowy skład z każdego sezon
@wasiuu: Ty lepiej odpowiedz na pytanie jak w ogóle można być kibicem czegokolwiek.
Potem wspaniałe jeszcze 15 lat z premiership za Fergusona - bo nawet ze średniakami w składzie grali jak w
@wasiuu: A jak ktoś jest w Polsce członkiem oficjalnego FC zagranicznego klubu, chodzi na spotkania, zloty, ogląda mecze w towarzystwie fanów, ma w kieszeni legitymację wydaną przez klub, jeździ na mecze? Też nie może być kibicem?
Ale szczerze, nawet to nie jest moim zdaniem jedynym